donderdag 20 oktober 2016

Histor pure

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Specialistisch advies nodig? Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops.


Dit product bevat Polysiloxaan en zorgt ervoor dat het langdurig zijn authentieke uitstraling behoudt.

De dekking is optimaal en de kleur extreem vast en zeer schrobbaar. Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat. Weet je niet precies hoe je je verfklus moet aanpakken? Gebruik dan onze handige verfkluswijzer en bekijk diverse how to filmpjes.


Met Histor kom je zeker tot een perfect eindresultaat. Histor kleuren zijn verkrijgbaar in alle Sikkens lakken en muurverven. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Om een dealer in de buurt te vinden, kun je een kijkje nemen op onze dealerpagina. Hier vindt je een overzicht van alle dealers per provincie in Nederlan of in het buitenland. Ster dealers hebben alle verf op voorraad.


Bestel hier je kleurstalen. Ook alle boekjes van merken als Flexa, Sikkens, cetabever, Koopmans enz zijn verkrijgbaar. Vandaag op de post, morgen bij je in huis!


De muurverven van Histor One blinken uit in hun glans. Van Histor One Kalkmat ( met zijn prachtige poedermatte uitstraling) en Histor One Extra Mat, de schrobvaste supermatte muurverf die je muur net dat beetje extra geeft. Maar ook de Histor One zijdemat is een lust voor het oog. Histor heeft ook twee soorten: met en zonder oplosmiddel.


PS: ander probleem heb ik met het feit dat de kleur op deksels niet overeenkomt met de inhoud. Histor muurverf The Color Collection kalkmat shells sand grey 5L. Flexa Strak Op De Muur Mat Nachtblauw 5L.


A-merken geselecteerd door dierenartsen. Voor hon kat, knaagdieren en vogels. De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm.

Naast de muurverf van ons huismerk koop je bij GAMMA ook muurverf van merken als Histor , Sikkens en Flexa. Pure Topaz van Histor Endura. Ook deze merken bieden muurverf aan in allerlei kleuren en effecten. Bedenk van tevoren goed waar je precies naar op zoek bent en kies voor de juiste soort verf.


Voorkom dan teleurstelling en doe je aankoop bij een dealer van ons, en laat geen andere verf inkleuren met onze kleuren. Gaarne advies voor een goede DHZ-lak. De kwaliteit, eigenschappen en uitstraling van onze verf wordt bepaald door zowel de basis, als de pigmenten. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud.


Sigma staat waar u voor staat. Koop je Muurverf bij Verfwinkel. Verf Leverancier van Nederland! Are you sure you want to clear your entire watch history ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts