vrijdag 14 oktober 2016

Grijs gebreid plaid

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Een heerlijk zacht plaid komt altijd van pas. In beide gevallen is het dan prettig om een fleece plaid of een warme deken over je heen te leggen. JYSK heeft een breed assortiment plaids en dekens in diverse kleuren en.


Grijze Plaids koop je eenvoudig online bij bol. Groene plaids zijn in de meeste materiaalsoorten te vinden. Een grijs katoenen plaid als extra decoratie op de bank past daarentegen mooi in klassieke interieurs.


Naast geweven plaids zijn er ook andere varianten plaids.

Zo heb je fake fur en gebreide plaids. Kaart Jan Mankes (Art Unlimited). Plaid Tulkort zwart-wit 130×1cm. Gebreide plaid XL garen, Donker grijs , 150x1cm. Op Pinterest een hit, nu bij Karwei.


De grof gebreide plaid brengt letterlijk wat warmte in huis. De grove lont-garen voelt heerlijk zacht aan. Leg de deken opgevouwen als kussen op de bank en heb deze bij de hand voor als het wat frisser is. Laat je verwennen door de zachtheid en geniet van de extra warmte.


Een grof gebreid plaid is dan een hele goede toevoeging. Niet alleen om wat extra warmte en isolatie te bieden, maar ook omdat het er erg leuk en warm uitziet. In onze webshop vind je een aantal verschillende grof gebreide plaids en gebreide spreien, zodat je genoeg keuze hebt om je slaapkamer verder aan te kleden. Film kijken zonder dekentje op de bank?


Dit warme schild biedt bescherming tegen de kou en trek je over je hoofd als de film te spannend wordt. Bij IKEA vind je kleedjes voor ieder moment.

Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Plaids maken je woon- en slaapkamer gezellig en warm. Een plaid is de perfecte vriend voor binnen en buiten. Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Wij beschikken over een groot assortiment aan plaids in verschillende kleuren en patronen. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Speel met verschillende grijs tinten in combinatie met off-white en zwart voor een ingetogen effect. Of gebruik grijs als een mooie basis en combineer met meer kleur. Grijs in combinatie met bijvoorbeeld oudroze of aubergine voor de herfst en met blauw of roze voor de lente en zomer.


De ontwerpen voor de plaids zijn speciaal voor HEMA gemaakt. En de kleuren worden ieder seizoen opnieuw gekozen. Zo kun je de plaids afstemmen op de rest van je inrichting.


De plaids zijn ook makkelijk overal mee naartoe te nemen. Bijvoorbeeld in de auto, naar het park of op vakantie. Daar zijn plaids oorspronkelijk voor bedoel al is de functie in de loop der jaren wel uitgebreid. Want je kunt er natuurlijk nog veel meer mee! Bij ons vind je de plaid die bij je past, dus kijk gerust eens rond in ons uitgebreide assortiment.


Inspiratie voor toepassen van je plaid. Deze grof gebreide plaid is heerlijk om onder te liggen en mooi als woonaccessoire. Leg ‘m neer bij de bank of gebruik de.


Grandfoulards en plaids : voordelig en zacht. Bij Kwantum ben je aan het juiste adres! Ga bijvoorbeeld voor een grof gebreide plaid , fleeceplaid of plaid met leuke print.


Plaids van katoen of kunststof, met wafelstructuur of grof gebreide plaids. Heerlijk voor buiten in de tuin tijdens een zwoele zomeravond of voor binnen op de bank als het weer koud en guur is. En ze zijn ook nog een echte toevoeging aan je interieur!


Onze kussens en plaids zijn zo ontworpen dat ze allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts