maandag 17 oktober 2016

Anti inkijk folie kopen

Gratis verzending vanaf €30! Xenos website en profiteer! Geen idee wat je moet halen? M folie besteld u bij Stickerland. Enkel de enige echte 3M wrapfolie. Overstappen kan alleen vandaag nog!

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Ben je op zoek naar raamfolie waar je niet doorheen kunt kijken maar wat wel al het licht doorlaat? In deze categorie staan anti inkijk folies welke wel het licht van buiten doorlaten, maar wat naar binnen of buiten kijken vrijwel onmogelijk maakt. Het anti inkijk folie wordt ook wel privacy folie genoemd. Zoek je folie waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat wél licht doorlatend is?


In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti - inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c.

In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing. Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. Bij de inkijkwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen. De excellent versie van de inkijkwerende folie is zelfs verkrijgbaar in rolbreedtes van 5 10 1en. Raamfolie kopen bij GAMMA.


Verhoog je privacy met raamfolie! Dat is een goede oplossing als je geen inkijk wilt, maar ook niet de hele tijd je gordijnen dicht wilt hebben. Met folie op je raam bereik je hetzelfde resultaat als wanneer je matglas zou kopen. Maar je bent wel veel goedkoper uit. Praktisch omdat het inkijk van buitenaf voorkomt, terwijl nog steeds de natuurlijke lichtinval wordt behouden.


Decoratief omdat raamfolie ook verkrijgbaar is in een leuk dessin met diverse patronen. Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website. Hoe gezellig buren ook kunnen zijn, soms wil je graag wat privacy.


Natuurlijk kun je grote potten en vazen in het kozijn zetten, maar je kunt ook raamfolie kopen. Door een mooie strook raamfolie op ooghoogte te plaatsen, houd je eenvoudig nieuwsgierige. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.

Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Goedkoopste van Nederland!


Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bent u opzoek naar anti inkijk folie welke ervoor zorgt dat mensen niet ongewenst naar binnen kunnen kijken?


Waardoor u direct maximale privacy krijgt? Dan zijn onze anti inkijk folies wat voor u. Deze bijzondere plakfolie voorkomt inkijk naar binnen en naar buiten! Blinderingsfolie of privacyfolie is vele malen goedkoper dan gezandstraald glas!


De glasfolie lijkt het meest op een gezandstraalde ruit, alleen vele malen voordeliger dan een echte gezandstraalde ruit. Hierdoor is anti inkijk folie zeer gewaardeerd! Tevens zorgt deze anti inkijk folie ervoor dat er minder warmte naar buiten gaat waardoor uw energierekening ook iets lager zal zijn. Gegarandeerde privacy dankzij deze anti inkijk raamfolie! Indien u niet uit komt met de maten kunt u de folie naadloos tegen elkaar op uw raam aanbrengen.


Deze folie is zelfklevend en eenvoudig aan te brengen. Deze anti - inkijk raamfolie is geschikt voor binnen en buiten en heeft een zacht melkglas effect. Anti - inkijk maar licht doorlatend. Zowel geschikt voor ramen als glazen deuren.


Maar om nog even aan te geven hoe sterk het veiligheidsfolie is. Het duurdere folie , de 2micron beschermt zelfs tegen een explosie! Het aanbrengen van het raamfolie is vrij eenvoudig. En de doorkijk blijft onveranderd.


Als je het folie netjes en secuur op plakt, zul je niet zien dat er een laagje folie op de ramen zit. Met folie weerkaatst het licht namelijk niet in je tv-scherm, terwijl je toch maximale lichtinval behoudt. Ook beschermt het jouw meubels tegen verkleuring.


Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts