vrijdag 7 oktober 2016

Kinderkamer behang meisje

Altijd de Laagste Prijsgarantie! Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Snel geleverd en montage mogelijk.

Kies je voor kleurrijk of pastel behang voor meiden met een stoer, lief of gezellig of juist rustig thema. Modern behang met prints van bijvoorbeeld Eijffinger, zij hebben ook Wallpower behang (wandgrote dessins) o. Behang voor de meisjeskamer. Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer.


Bij behangwereld vindt u een groot assortiment meisjesbehang van alle topmerken. Bekijk meer ideeën over Kinderkamer behang , De kinderkamer en Kinderkamer. Kleurrijk behang toepassen in de kinderkamer.


Op Pinterest kwam ik verschillende afbeeldingen tegen van prachtige wanden met een botanische, jungle of zelfs tropische kleurrijke behangprint.

Misschien denk je nu: dat is heftig! De collectie bestaat uit vele unieke prints voor elke kinderkamer. Van babykamer tot tienerkamer, door de tijdloze dessins zal jouw kind een lange tijd plezier hebben van het behang.


Het behang wordt duurzaam geproduceerd en is FSC-gecertificeerd. Ontvang de laatste aanbiedingen en acties. Wij zijn gegarandeerd het goedkoopst ! Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Het leukste behang voor de kinderkamer vindt u bij kleurmijninterieur. Maar ook stoer of subtiel behang voor de jongenskamer.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Stoere, lieve en vrolijke kinderkamers. Maatwerk voor de kinderkamer. Voor een jongen of meisje.


Om te zorgen dat je zo min mogelijk behang overhoudt, leveren we al het behang in verschillende formaten: Rol van meter lengte x cm. Baan van meter lengte x cm. De prijzen van rollen en banen staan vermeld bij iedere behangsoort.

Met behang maak je in een handomdraai een droomparadijs voor jouw kindje. Zelfklevend behang of vliesbehang wat je aanbrengt met behanglijm. Met raufaserbehang kun je scheuren wegwerken. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen.


Als je een keuze voor een mooi behang oor in de kinderkamer hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.


Het grootste én voordeligste aanbod kinderbehang, babybehang en tienerbehang online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts