dinsdag 25 oktober 2016

Reflecterende isolatiefolie

Dé leverancier voor verpakkingen. Gratis retour en verzending. De beste isolatiefolie voor de hele woning. VoRa Trading, is al meer dan jaar de leverancier in hoogwaardige isolatiefolie. Deze verwarring is ontstaan doordat de fabrikanten van deze folies veel te hoge isolatiewaardes opgeven.


Innovatieve hoogwaardige SuperFoil isolatiefolie.

VoRa Trading uw leverancier van SuperFOIL innovatieve hoogwaardige dunne reflecterende isolatiefolie producten. De isolatiefolie is in Nederland een relatief nieuw product, want hier wordt nog altijd gewerkt met traditionele isolatiematerialen. Gaat er veel warmte verloren via de muren en het dak? Voorkom dat je de verwarming steeds hoger moet draaien en isoleer je huis met isolatiefolie.


Dit type isolatiemateriaal is opgebouwd uit meerdere lagen synthetisch materiaal en een laag aluminium folie. In tegenstelling tot traditionele isolatiematerialen werkt isolerende folie reflecterend. Alleen als de warmtestrom naar beneden is gericht (vloeren) kom je met reflecterende lagen tot hoge isolatiewaarden. Reflecterende tape (voor isolatiefolie ) € 120.


Aanwijzingen voor het ontwerpen en uitvoeren van reflecterende isolatie voor gevels, daken en vloeren kun je vinden in Publicatie 625.

SBRCurnet “Ontwerprichtlijn reflecterende isolatie”. Deze folie heeft een reflecterende laag die de warmte naar binnen terugkaatst. Allebei de folies breng je aan de binnenkant van het raam aan. Kozijnfolie: goedkoop voor enkele winters. Je hebt dit in enkele maanden terugverdiend.


Is uw kruipruimte te laag dan is bodemisolatie beter geschikt. Ook zijn reflecterende folies vrij kwetsbaar. Heeft u veel ongedierte onder uw vloer die aan de folie kan knagen dan loopt u de kans een groot rendement mis te lopen. SFSuperFoil is een hoogwaardige meerlaagse reflecterende isolatiefolie , een zogenaamde multifolie.


SFisolatiefolie is de multifolie op de markt in Europa! Met lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal kan met deze dampdichte isolatiefolie een toevoeging aan de Rc van tot gehaald worden in daken of muren. ATI isolatie garandeert een stabiele bescherming en binnentemperatuur in afgesloten ruimtes ongeacht de schommelingen van de buitentemperatuur. De werking van isolatiefolie van isolatiefolie. De folie weerkaatst in de zomer de warmestraling naar buiten, waardoor het binnen koel blijft.


In de winter weerkaatst de folie de warmte van verwarming terug naar binnen en dus blijft het lekker warm. Rol de radiatorfolie uit en teken een rechte lijn. Trek centimeter van de eerder opgemeten lengtemaat af.


Teken vervolgens de juiste breedte af en knip de folie op. Een brede verscheidenheid aan reflecterende isolatiefolie -opties zijn voor u beschikbaar, zoals huisdier, pvc en composiet polymeer.

Ook kunt u kiezen uit decoratieve film, glas bescherming en tapijt bescherming reflecterende isolatiefolie. Isolatiefolie , of reflecterende folie, wordt tegenwoordig veel toegepast. Maar is dit de beste manier van isoleren? Wat zijn de voor- en nadelen van dit isolatiemateriaal en zijn er betere oplossingen? In dit artikelen vertellen wij u meer over deze vorm van vloerisolatie.


Dunne reflecterende isolatie is bijzonder flexibel inzetbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts