maandag 31 oktober 2016

Grijs groen kleur

Zoek naar kleur groen op de nieuwe KensaQ. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Als innovator en enthousiast uitdrager van groen in woonwijken, rond werkplekken en op scholen en instellingen, kom ik graag in contact met beleidsmakers, vormgevers en personen die de waarde van de transformeren van grijs naar groen inzien en vrijblijvend met mij eens willen kijken naar de vele mogelijkheden. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen.

Om zeker te zijn van de juiste kleur , raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL-kleurenwaaier. Op deze website kunt u voordelig een RAL-kleurenwaaier bestellen, al vanaf €195. De woonkamer met de houtkachel die wij afgelopen winter hebben geplaatst. De grijs - groene kleur op de muur geeft rust en warmte en alle kleuren accessoires staan er mooi bij, zowel pastels als heldere tinten.


Eigenlijk is groen ook een aardetint, en daarom past deze kleur goed bij grijs. Olijfgroen of bosgroen staan bijvoorbeeld prachtig bij grijs. Ook kun je grijs in je huis prima combineren met groene planten, dit zal prachtig staan.


Als je een meer tonale kleur ziet, is zwart een uitkomst.

Het zorgt voor diepte en contrast en werkt goed als overbrugging tussen grijs en andere kleuren als zeegroen en blauw. Mossig groen in combinatie met antraciet staat mooi in ruimtes met een mannelijk randje. Kies voor een mooi naturel tint op je muur met KARWEI muurverf grijs groen. Daarnaast is de verf goed dekken licht afneembaar en geschikt voor het schilderen van binnenmuren en plafonds in droge vertrekken zoals de woonkamer of slaapkamer. Veel keuze in muurverfkleuren: van wit tot blauw en groen.


Wat ook jouw stijl is, je vindt in onze webshop of bouwmarkt altijd wel de kleur die past bij jouw idee. Kies bijvoorbeeld witte muurverf als je je kamer of woning een strakke, moderne look wilt geven. Of ga voor een combinatie van vrolijke kleuren voor de kinderkamer. Wil je rust in jouw interieur kies dan voor grijs. Grijs is zeker niet een vrolijke kleur maar wel heel chique en stijlvol.


Grijs kan juist ook andere kleuren benadrukken in een ruimte en meer laten spreken. Symbolische betekenis kleur grijs Grijs is de kleur die het midden vormt van twee in de kleurencirkel aan elkaar tegenovergestelde kleuren. Het is een neutrale tint, die als zodanig ook het neutrale symboliseert. De kleur ontstaat ook door vermenging van zwart en wit.


Grijs heeft ook de eigenschap op veel mensen kalmerend en rustgevend te werken. Dit hangt ermee samen dat grijs , in tegenstelling tot bonte kleuren , volkomen neutraal is. Zinderend groen als het gras en de bladeren aan de bomen, energiek als een sprinkhaan, of net zo rustgevend als het eucalyptusgroen met een zweempje grijs.

Ook als je voorkeur naar een minder kleurrijk palet uitgaat, is groen een goede keuze. Gecombineerd met grijs zorgt het voor een natuurlijke overgang van binnen naar. Bestel de Sikkens kleur Rijks Groen Grijs van de Sikkens museum kleuren kleurenwaaier in elke gewenste muurverf of lak bij Kleurenwaaier. Paars, groen en oranje is ook geen geslaagde combinatie. Bruin, zwart, wit en grijs De kleuren bruin, zwart wit en grijs zijn neutrale kleuren.


Bij bruin passen alle kleuren die ook in de natuur bij deze kleur voorkomen. Denk eraan dat lichtbruin het beste met lichtere tinten is te combineren en donkerbruin beter met fellere kleuren. Groen kan de bloeddruk verlagen en is rustgevend. Daardoor wordt groen ook wel geassocieerd met genezing, gezondheid en balans. Groen is de kleur van verse producten, van vruchtbaarhei voorjaar en nieuw leven.


Het is een positieve kleur met associaties als balans, harmonie, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen, veiligheid en voorspoed. Deze zachte, vergrijsde, groene kleur geeft warmte en geborgenheid en is goed te combineren in veel verschillende interieur stijlen. Een ruim assortiment Muurverf kleur en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar passen en het beste matchen met je meubels en accessoires. Bekijk al onze kleuren en kleurcollecties en maak je kleurkeuze, upload een foto van een ruimte in je huis die aan een likje verf toe is, schilder deze digitaal en bekijk het resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts