vrijdag 28 oktober 2016

Chloorrubber antifouling

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Is het waar dat er op aangebrachte chloorrubber antifouling geen andere antifouling hecht? Ik heb namelijk een aantal jaren een blik van liter gekocht die ik dit jaar op de bodem van mijn boot wilde smeren. Ik kreeg het advies het spul maar gewoon weg te gooien, je kon er niets mee. Of zijn er geïnteresseerden voor?


Chloorrubber bevat ongeveer chloor.

Deze middelen voorkomen dat er aangroei ontstaat. Hempel antifouling Profiller kan gebruikt worden op de meeste met primer behandelde ondergronden, onder en boven de waterlijn. Deze verfsoorten slijten langzaam af gedurende het vaarseizoen. Buiten antifouling met een zelfslijpend karakter, ook wel eroderend of polijstend genoem is er ook de harde antifouling.


Antifouling , harde of zachte. Bij het open maken van de mij geleverde bussen was het mooi homogeen gemeng even oproeren en smeren maar en dat ging ook goed bij ca. Om na droging een blokkerige film te voorkomen wordt er aan chloorrubberverf altijd een weekmaker als bindmiddel toegevoegd. Als toevoeging: ik heb alle oude Interspeed antifouling (niet meer verkrijgbaar) doormiddel van schuren verwijderd.


De hoofdbestanddelen zijn chloorrubber , biociden en koper.

Naast koperhouden zijn er ook kopervrije coatings beschikbaar. We onderscheiden twee hoofdtypen: harde of zachte antifouling coating. Deze coatingverf laat antifouling stoffen (biociden) los op het moment dat de verf in aanraking komt met water. Ik heb op m,n boot ,volgens de vorige eigenaar sikkens chloorrubber plus antifouling , ik hoor dat dit niet meer verkocht wordt.


Geef onze specialisten aan om welke toepassing het jou gaat. We kunnen je dan goed aangeven welke bootverf daarvoor goed geschikt is. Specifiek voor boven de waterlijn of juist daaronder, bijvoorbeeld om aangroei te weren met de juiste antifouling.


Wij hebben veel ervaring met verf voor boten en jachten. Het soort dat u het beste gebruikt kan worden hangt af van het soort schip en het vaarwater. Het vaarwater is grofweg te verdelen in zout- en zoetwater. Voor zoutwater is koperhoudende antifouling heel erg geschikt in tegenstelling tot varianten met chloorrubber , dat juist voor zoetwater heel geschikt is. Roestwerende chloorrubber primer voor onder water.


Maar welke antifouling heeft u nodig, gelet op type schip en vaargebied en waar moet u op letten bij het aanbrengen van de verf? Bespaar tot wel via kiesproduct. Onderwater- en antifouling primer op basis van chloorrubber Sneldrogend en breed inzetbaar op diverse ondergronden.


Bij voldoende laagdikte (min. lagen) uitstekend roestwerend en conserverend. Het is een speciale verf waarin o. Er zijn verschillende soorten antifouling namelijk harde, zachte en antifouling op teflon basis. De primer is sneldrogend en breed inzetbaar op diverse ondergronden.

Verfverdunning synthetisch, chloorrubber , epoxy, poly-urethane (PU) - Diverse jachtlakken van het Hydrant en antifoulings van Hempel. Toepassing: Beschermend onderwatersysteem voor staal, hout, aluminium en eventueel polyester. Het product kan bij lage temperaturen aangebracht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts