donderdag 6 oktober 2016

Project behang

Project behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Op zoek naar projectkwaliteit behang maar dan wel leuk? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze design behangmurals worden op maat gemaakt en naar wens geprint op akoestisch, waterdicht of hufterproof materiaal.


Kies in de menubalk voor maatwerk of behang aan de strekkende meter. Vele malen sterker dan gewoon vinyl, en daarmee is dit behangpapier behalve mooi in uw woonkamer of slaapkamer, ook zeer geschikt om toe te passen in bijvoorbeeld de hal, de trap, het toilet of de werkplek. Een nieuw behang kan spreekwoordelijk wonderen doen. Style je woonkamer met onze collectie designerbehang.


Kom te weten hoe je goed behangt met vliesbehang. Of haal het echte vakantiegevoel in huis met fotobehang. Met ons advies en de passende producten uit ons assortiment ben je optimaal uitgerust voor je volgende behangproject.


Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing. ELITIS Movida project behang heeft een luxe vacht structuur in extra sterk vinyl, voor de contract markt. ELITIS Big Croco project behang is speciaal ontwikkeld voor de contractmarkt en hier verkrijgbaar. Behang hotel en horeca geschikt.


Een tijdloos en luxe patroon van krokodillen huid. Deze luxueuze en uiterst duurzame vinyl voldoet aan de meest strikte technische vereisten, zoals brandveilighei stootvastheid en afwasbaarheid. Bij vlies behang en Airtex is inwerken niet nodig want de behanglijm wordt rechtstreeks op de muur aangebracht waarna het behang direct kan worden verwerkt. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Materialen Project-behang. Project quality wallcovering Watercolor Flowers scaled to fit any size Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Vind de beste selectie project behang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit project behang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Project behang

Je ziet hier bijvoorbeeld het project van het crematorium in Breda waar het behang gemaakt was van een wolvilt met een bijzonder en ingewikkeld patroon. Of het project bij The International Butler Academy waar we heuse olieverfdoeken op linnen tegen de wand hebben behangen. BN Walls uses cookies to analyze these and improve the website. By using this website or pressing accept, you agree with cookies from BN Walls.


Gerealiseerd Project Dit te gekke behang is van het merk Arte, door deze kleur springt het behang er nog meer uit. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Groot aanbod Chesterfield behang van onder andere AS Creation, Dutch Exposed en Rasch.


Project behang

U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Chesterfield behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts