vrijdag 7 oktober 2016

Sigma kleuren naar ral

Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt.

Wij adviseren en helpen u graag. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig? BICCS Agrideck Industrie lak.


De RAL KKleurenwaaier heeft een uitgekiend kleurenpalet van 1van de meest gekozen klassieke kleuren. De handzame RAL KKleurenwaaier is zonder meer zeer praktisch in het dagelijkse gebruik. Deze RAL - kleuren zijn ook opgenomen in de Sigma Colour System Kleurenwaaier.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Let op: de weergegeven kleuren kunnen (licht) afwijken van de werkelijkhei dit is afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm. De RAL colour guide kleurenwaaier van Sigma heeft een uitgekiend kleurenpalet van 1meest gekozen klassieke kleuren. RAL is een coderingssysteem dat gebruikt wordt om kleuren van verf en andere coatings te definiëren.


Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Vind de kleur die het beste past in het interieur van uw klant. Een nieuwe kleur voor een interieur kiezen is altijd spannend voor uw klanten. Om hen vooraf een idee te geven welk effect kleuren op elkaar en op een interieur hebben, kunt u aan de slag met de Sigma Colour Viewer. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


De waaier bestaat uit 1ral kleuren samen. Daar kun je altijd wel mee uit de voeten. RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics.


Ral kleuren zijn over het algemeen goed bekend in Europa. RAL Classic is het meest bekende en meest gebruikte systeem. De RAL Design en RAL Effect collecties bieden meer kleurvariaties.

Op deze website vindt u alle beschikbare RAL - kleuren. Deze translation key is feitelijk een vertaaltabel waarin voor alle RAL - kleuren uit de bekende Kwaaier zowel een exact NCS-kleurnummer wordt gegeven, als de dichtsbijgelegen NCS-standaardkleur met opgave van de kleurafwijking (ΔΕ). Dit handige naslagwerk kan in Nederland online worden besteld op ncskleuren. Met de Sigma Colour System C21. NCS kleurenwaaier beschikt de professionele gebruiker over de meeste complete kleurencollectie.


De unieke opbouw van de kleuren maakt het zoeken, vergelijken en combineren eenvoudig. Zo kunt u uw kleurkeuze aanzienlijk vergemakkelijken. Zoek je bijvoorbeeld naar wit of off-white? Het zijn populaire kleuren , op basis van bekende RAL -codes die je kunt laten mengen. En zoek je naar roze, rood of oranje?


Ook daarmee maak je makkelijk een mooie keuze. Op zoek naar een van de prachtige kleuren uit de N. Bestel hier uw gewenste kleur in een van onze professionle merk verven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts