vrijdag 21 oktober 2016

Wanddecoratie hertenkop

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding. Koop nu wanddecoratie voor uw huis.


Dit elegante stuk wanddecoratie van Polyresin in de vorm van een hertenkop kan dienen als een mooie blikvanger. Je kunt hem in veel binnenruimtes aan de muur hangen.

Als je een accessoire nodig hebt dat je interieur een boost geeft, dan ben je aan het juiste adres! Wanddecoratie Hertenkop Zacht? Dit hert ziet er vriendelijk uit, met zijn grote ogen.


Pluche wandhanger Giraffe - mini dierenkop - wanddecoratie - muurdecoratie - dieren. Pure Wood Interieur is een eigentijdse woonwinkel met een breed en fris aanbod. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Alle producten zijn namelijk natuurproducten en ambachtelijk houtsnijwerk.

Een kale muur fleur je al gauw op met By-Boo wanddecoratie hert Silvester zwart. Breng de natuur in huis met. Dit prachtig decoratie-item heeft de vorm van een hertenkop en is gemaakt van hout.


Door de neutrale kleur is het simpelweg te combineren met andere leuke accessoires. Leuke hertenkoppen voor aan de wand. Outlet: nu van 3voor 1- verkrijgbaar in trendy kleuren. Antiek roestbruine gietijzeren gedetailleerde decoratieve hertenkop.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Kies je eigen foto's of laat je inspireren! Bekijk de Special Collection:. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


In de wandplaat zit een bevestigingsgat waarmee de hertenkop gemakkelijk aan de wand kan worden gehangen. De hertenkop is verkrijgbaar in wit of bruin karton en is natuurlijk niet alleen maar leuk rondom de kerstdagen, maar het gehele jaar door! Heb jij een eigen creatie dat je graag als wanddecoratie zou willen gebruiken?


Decoratieve hertenkop gemaakt van de schors van een.

Deze hertenkop muurdecoratie is perfect voor het toevoegen van een karakteristieke, persoonlijke tint aan een kamer. Dit ornament, gemaakt van hoogwaardig aluminium, is rot- en oxidatiebestendig, lichtgewicht en duurzaam, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit decoratiestuk kan gemakkelijk aan de muur worden gemontee. Bent u zoek naar een grappige wanddecoratie ? De afmetingen van deze hertenkop zijn (L) x (B) x (H) cm.


U kunt vele verschillende elanden geweien, schapenkoppen, geiten geweien, hertengeweien online kopen bij Homestylingshop. Gewei wanddecoratie bestellen bij Homestylingshop. Ook een wanddecoratie gewei of dierenschedel kunt u bij Homestylingshop. U kunt kiezen voor betaling via iDeal, overboeking, PayPal, creditcar MisterCash of AfterPay, en bij besteding van €of meer hoeft u geen verzendkosten te betalen.


Steengoed hertenkop met gewei- wanddecoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts