dinsdag 11 oktober 2016

Caravan kussens bekleden

De goedkoopste in Nederland. De stoffeerderij voor hoge kwaliteit caravankussens en het volledig stofferen van campers en caravans. Kussens met optimaal zit- of ligcomfort. Bekijk hier ons filmpje over caravan kussens stofferen.


Maar laat dat nu net een goed moment zijn om het interieur een upgrade te geven!

De meeste caravankussens zijn na een aantal jaren gebruik aardig doorgezakt, maar met een nieuwe stevige vulling kun je weer jaren vooruit. Bij Atelier Sikkes zijn we meester in het upgraden en vernieuwen van jouw caravankussens. Schippercaravans kan alle soorten caravankussens bekleden en dat in vele soorten stof, leder of andere materialen. Caravankussens bekleden of nieuwe caravan kussens laten maken is de specialiteit van Skoy.


Voordelig bekleden caravan kussens. U koopt zelf de stof en voor €per kussen maken wij ze weer als nieuw kussens langer da 1. M en hoeken €per kusse.

De vrijheid van een camper of caravan met het zitcomfort van thuis. Onze caravankussens die speciaal volgens jou wensen op maat worden gemaakt geven je de controle en identiteitsbehoud van jou eigen stijl. Wij produceren al meer dan jaar caravankussens op maat. Onze kussens hebben dan ook al aardig wat vakanties meegemaakt.


Na dagen stikken zijn alle kussens van ons caravannetje opnieuw bekleed. Handig gebruik gemaakt van de tutorizl, dankjewel! Dat extra uiteinde stik je vlot mee vast als je de hoeken stikt.


En knip je met je hoek mee af. Ergert u zich aan de versleten zitting of de doorgezakte kussens , terwijl uw camper verder prima is? Verhoog het plezier van uw vakantie, kom meer ontspannen terug.


Ervaar de vele mogelijkheden. Profiteer van onze aanbieding. Arbeidsloon voor een toercaravan is vanaf 2euro. Een camper- of caravankussen bekleden is een ambacht, omdat deze kussens vaak afwijkende maten hebben.


Zijn uw oude kussens versleten en wilt u graag op maat gemaakte nieuwe kussens voor in de camper of caravan ? Een caravankussen op maat laten maken is net zozeer een precisieklus.

We bespreken graag de mogelijkheden met u! Bij Roberts Matrassen kunnen wij uw caravankussens , oud of nieuw, geheel naar wens maken of repareren. Laat uw caravan kussens bekleden bij Roberts Matrassen. Wanneer u bij ons langskomt, kunnen we samen met u de mogelijkheden voor uw caravan. Beklederij Maas en Waal is onder andere gespecialiseerd in caravankussens bekleden. Vaak zijn verouderde kussens uit uw caravan nog gemakkelijk te repareren, of met andere woorden te her- bekleden.


Bent u toe aan nieuwe caravankussens , omdat de huidige kussenset bijvoorbeeld gedateerd of versleten is? Informeer naar de prijzen en mogelijkheden. Het is dan jammer dat uw caravan er niet meer zo uit ziet als toen u hem kocht. Een mooi alternatief voor het compleet vervangen van al uw kussens is uw caravankussens bekleden. Sunbrella stoffen, die speciaal zijn ontwikkeld voor buitengebruik maar ook erg geschikt zijn voor binnenshuis, dus ook voor uw caravan kussens , de stof heeft een zachte touch, is ademend en.


Alle door de kussenhoezengigant. Net zoals met snijden van schuimrubber op maat, hebben wij ook jarenlang ervaring met het stofferen of bekleden van kussens. Wil je het toch liever zelf doen? Lees dan deze duidelijk how-to kussens maken. Je wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je nieuwe kussens.


Lees de mogelijkheden om uw caravankussens opnieuw te laten bekleden. Voor een frisse uitstralling en voor meer comfort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts