maandag 31 oktober 2016

Gebreide plaid

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Verzending vanaf €in uur. Laat je verwennen door de zachtheid en geniet van de extra warmte.

Een grof gebreid plaid is dan een hele goede toevoeging. Niet alleen om wat extra warmte en isolatie te bieden, maar ook omdat het er erg leuk en warm uitziet. In onze webshop vind je een aantal verschillende grof gebreide plaids en gebreide spreien, zodat je genoeg keuze hebt om je slaapkamer verder aan te kleden. Gebreide plaids van MOST zijn gemaakt van zeer fijne biologische wol.


Beschikbaar in mooie kleurcombinaties met wolwit, beige, blauw en bruin. Deze grof gebreide plaid is heerlijk om onder te liggen en mooi als woonaccessoire. Plaid grof gebreid - roze - 160x1cm.


Leg ‘m neer bij de bank of gebruik de. Chunky gebreide deken Chunky gooien reus deken Chunky deken reus brei deken dik garen deken grote gooien grote plaid gepersonaliseerde geschenk woolexperts 4.

Een heerlijk zacht plaid komt altijd van pas. In beide gevallen is het dan prettig om een fleece plaid of een warme deken over je heen te leggen. JYSK heeft een breed assortiment plaids en dekens in diverse kleuren en.


De meeste plaids zijn geweven. Maar er wordt dus ook nog steeds gebreid. Daarom is een grof gebreide plaid wel een bijzonder product. Een breisel herken je meteen, zeker al je zelf breit of hebt gebreid.


De rechte steek, de gerstenkorrel, een boordsteek of de averechtse steek. Je ziet het meteen terug als je een gebreide plaid van dichtbij bekijkt. Je plaid (of kussen) wordt met de hand gemaakt van merinowol, een prachtig natuurproduct.


Daar horen specifieke eigenschappen bij. Als je grof gebreide plaid of kussen net gemaakt is, is de wol nog heel vers. De wol wordt niet in elkaar gedraaid en behandeld zoals dat voor kleding wel het geval is.


Op Pinterest een hit, nu bij Karwei. De grof gebreide plaid brengt letterlijk wat warmte in huis. De grove lont-garen voelt heerlijk zacht aan.


Leg de deken opgevouwen als kussen op de bank en heb deze bij de hand voor als het wat frisser is. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.

Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Bespaar tot wel via kiesproduct. Plaids kun je voor allerlei doeleinden gebruiken en bestaan in verschillende soorten en maten. Ga dan voor een wollen plaid.


Plaids van polyester zijn heerlijk zacht en katoenen plaids hebben een meer natuurlijke uitstraling. Voor kinderen zijn er vrolijke kinderplaids met filmhelden en figuren. Gratis verzending vanaf € Dezelfde dag. Deze blauwe plaid heb ik gemaakt van twee soorten Zeeman wol. Ik denk dat de blauwe kleur niet meer te krijgen is, maar in andere kleurtjes is de wol zelf wel nog te koop bij Zeeman.


Dat is wel jammer van wol van de Zeeman, Action of Hema. De kleuren gaan vaak snel uit het assortiment. Ik heb de plaid gebreid met drie draden. Een patroon van Stephen West: maak een lekkere warme woondeken om op koude winteravonden onder weg te kruipen. Het is niet moeilijk om deze deken te maken.


Je breit hem in ribbelpatroon. De deken is afgewerkt met een koordrand en wordt dubbel gebreid met twee kleuren garen. Handig om alle overgebleven bolletjes wol in te verwerken.


Heerlijk onder de wol kruipen van je eigen gebreide dekentje. Of lekker in de tuin of op het strand zitten met geliefde onder een dekentje. Of gewoon lekker op de bank onder een warme deken knuffelen.


Op deze pagina vind je de allerleukste patronen waarmee je een deken breien kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts