maandag 31 oktober 2016

Muurverf slaapkamer

Kies uit producten vanaf € 295. Muurverf van alle merken op beslist. Slaapkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Muurverf slaapkamer

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bruine kleuren geven het gevoel van warmte, gezelligheid en natuurlijkheid. Deze kleurencombinatie past uitstekend bij een slaapkamer maar het is wel belangrijk om vooraf bruintinten te kiezen die bij elkaar passen. Verf Leverancier van Nederland! Kleurgebruik is hier misschien nog wel belangrijker dan in de overige vertrekken van het huis.


De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis, namelijk de ruimte waar je tot rust komt. Als de sfeer in de slaapkamer onrustig is, slaap je slecht en krijg je onvoldoende nachtrust. Wij geven je inspiratie en een aantal slaapkamer ideeën. Meestal gebruiken we een schrobklasse muurverf voor in de slaapkamer. Natuurlijk is het in een slaapkamer wel belangruik dat de muurverf schrobvast is.


Muurverf slaapkamer

Dat hangt af van verschillende factoren. Allereerst is je smaak natuurlijk heel belangrijk, maar ook de vorm en functie van de ruimte kunnen heel bepalend zijn voor de kleur van je muur. In dit artikel richten we ons op de slaapkamer. Volg onderstaand stappenplan om tot de juiste kleur voor je muur of plafond te komen.


Wil je een slaapkamer verven met een rustige, romantische sfeer? Dan past een romantische slaapkamer perfect bij jou. Bij het kiezen van kleuren kun je het beste gaan voor lichte kleuren. Kies hierbij kleuren die elkaar zoveel mogelijk aanvullen en niet in contrast staan met elkaar. Denk hierbij aan de kleur wit, aangevuld met lichte pastelkleuren.


Een slaapkamer hoeft niet steeds uitbundig te zijn. Om te ontspannen en tot rust te komen zijn sobere kleuren ideaal. Bovendien zijn deze kleuren ook niet gevoelig aan interieurtrends waardoor je slaapkamer er nooit gedateerd zal uitzien. Het nadeel van sobere slaapkamer kleuren is dat ze al snel onpersoonlijk kunnen ogen. Vier nieuwe manieren om je woonkamer een make-over te geven.


Witte slaapkamer = Sereniteit. Wit is één van de meest gebruikte kleuren in huis en ook in de slaapkamer is het een zéér gewilde kleur. Door de muren wit te verven lijkt de slaapkamer groter en ruimer.


Wit straalt tevens sereniteit uit en is een perfecte kleur om tot rust te komen. Bekijk meer ideeën over Muur, Behang ideeën en Wanden. KARWEI heeft diverse soorten muurverf voor elke stijlvoorkeur.


Matte muurverf geeft een rustig en strak effect in de ruimte. Deze verf wordt vaak gebruikt voor woonkamers en slaapkamers. Glanzende muurverf reflecteert meer licht en wordt vaak gebruikt voor kleine ruimtes als gangen of bij de trap. Glitter muurverf zorgt juist voor een sierlijke.


Let daarnaast op de mogelijkheden tot afwasbare muurverf die je makkelijk schoonmaakt of zelfs vuilafstotende verf zoals de horeca en ziekenhuizen daar gebruik van maken. In grijs, wit en andere kleuren. Bekijk de witte muurverf voor binnen en de grijze muurverf binnen waar je naar op zoek bent. Plak de slaapkamer sticker bijvoorbeeld op de muur boven uw bed of een kastje. Ook een kale muur is een ideale plek voor een leuke muursticker.


Maak uw slaapkamer mooi met de producten van Meermetstickers. Met een slaapkamer sticker fleurt u de boel snel op. Muurstickers voor de slaapkamer zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.


Zij die slapen in een slaapkamer met zilverkleurig thema, krijgen gemiddeld uur en minuten slaap per nacht. Zilver geeft een slaapkamer een luxe uitstraling en een bepaalde schittering, als de maan, waardoor onze ogen denken dat het nacht is en dat zorgt ervoor dat we lekker in slaap vallen. Mooie muurverf kleuren bestellen en daarvoor benieuwd naar wat er beschikbaar is?


Doe online inspiratie op met ons assortiment van Flexa, Sikkens, Sigma en de andere merken. Eenvoudig online te bestellen en standaard voor een scherpe prijs. Op zoek naar inspiratie voor verfkleuren in je hele huis? De weg naar je droominterieur begint hier. Ontdek honderden ideeën bij colora!


Wil je je slaapkamer verven in kleuren waarvan één opvallende tint? Kies dan voor de muur aan het hoofdeinde van je be zodat de felle kleur jouw rust niet stoort. Je slaapkamer schilderen met kwaliteitsverf.


De volgende stap is het bepalen van de glansgraad van de verf om je slaapkamer te schilderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts