donderdag 20 oktober 2016

Sikkens redox

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.


Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Redox PUR Finish Satin comp A (MSDS) CLP MSDS.


Af te werken met diverse alkyd dekverven als Redox AK Primer gebruikt is als tussenlaag. De (chemische) belasting van het aangebrachte verfsysteem mag eerst plaatsvinden nadat dit voldoende is doorgehar hetgeen overeenkomt met een droogtijd van dagen bij °C of zoveel korter of langer naarmate de temperatuur hoger of lager is. Deze multiprimer is snel overschilderbaar, en corrosiewerend. Je kunt deze multiprimer gebruiken op kunststof, aluminium, koper en metaal.


De verf is overschilderbaar met een watergedragen lak. Twee-componenten, hoogglanzende polyurethandekverf. Deze lak is ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en profielen. Geschikt voor stalen onderdelen zoals garagedeuren, trappen en constructies.


Roestwerende primer voor gestraald en handontroest staal dat wordt afgewerkt met een alkydharssysteem. Ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Grondlaag aanbrengen met Redox AC Multi Primer. Afwerken met twee lagen van een lak uit het RUBBOL-gamma.


Sikkens redox

Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bestel NU eenvoudig en snel online bij Goedkoopverven.


De ondergrond volledig ontdoen van vet, vuil en eventueel aanwezige corrosieproducten. Het oppervlak zorgvuldig opschuren en ontstoffen. VerfsysteeGeheel gronden met REDOX BL FORTE. Je gebruikt dit product voor voorbehandelde (thermisch) staal, aluminium, koper en vele andere ondergronden, zoals kunststof, tegelwerk, etc.


Advies is om het product alleen buitenshuis te gebruiken. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Geschikt als roestwerende primer voor gestraald en handontroest staal. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Delen in goede staat afwassen met water en ammoniak of Polyfilla Pro S60 naspoelen en terdege opruwen.


Sikkens redox

Terug naar overzicht Terug. Wil je meer weten over dit artikel of een van onze andere producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts