maandag 7 september 2015

Sikkens alphalux

Op zoek naar AlphaluxMuurverf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!

Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis.


Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de muur in de woonkamer of hal. Eenvoudig te verwerken matte binnenmuurverf. Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout textielverf Tegellijm.


U kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje. De geschilderde muur gaat niet glimmen na het schoonmaken. Makkelijk verwerkbaar (ook met een verfspuit) en zeer geschikt voor het witten van plafonds en wanden.


Ook verkrijgbaar in alle lichte kleuren van bijvoorbeeld Flexa, Histor, Gamma en Karwei. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking.


Maar wat is nou het verschil? Welke is het beste voor binnenmuren? En moet er nog een grondverf aangebracht worden bij deze verfsoorten?

Het verbruik is circa 7mper liter. Klasse heeft de hoogste schrobvastheid en klasse de minste. Een hoge schrobvastheid is ideaal wanneer het oppervlak regelmatig blootstaat aan sterke vervuiling.


Extra dekkende, wasvaste, watergedragen, gladde muurverf voor binnen op basis. Rated van de door Aloys uit sikkens alphalux prima produkt,. Makkelijk te verwerken en zeer geschikt voor het wit schilderen van muren en plafonds.


Superdekkende wasvaste matte muurverf. Van grondverf tot muurverf en alles wat ertussen zit. De muurverf is zeer goed dekkend en gemakkelijk te verwerken wat ideaal is voor het verven en witten van muur of plafond. U heeft een of meerdere artikelen geselecteerd die direct door een van onze leveranciers bij jou bezorgd wordt.


Je wordt geïnformeerd over de te verwachte leverdatum. Alpha Projecttex is ook in andere kleuren verkrijgbaar, wil je liever een andere kleur? SIKKENS ALPHATEX IQ zijdeglans is een zeer schrobvaste, watergedragen, muurverf voor buiten.


De doeltreffendheid van onze systemen berust op jarenlange praktijkervaring en laboratoriumresearch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts