vrijdag 11 september 2015

Artifort tafel

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Ontdek ons unieke assortiment tafels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Met een ron rechthoekig (met afgeronde hoeken) of ovaal tafelblad.


Massief tafelblad is mogelijk. Op eetkamer hoogte, maar ook als bistro tafel , bar tafel of counter tafel. Het ronde tafelblad wordt in stervorm gefineer het ovale blad in een variant daarop.


De stervorm geeft de tafel een fraai accent.

De rvs kruisvoet geeft de tafel een open en lichte uitstraling. Een mooie tafel om aan te dineren en uitgebreid na te tafelen. Bovendien staat het onderstel in het midden, waardoor het optimale zitruimte creëert. De Clarion collectie bestaat uit een verzameling van allerlei soorten tafels.


Brengt kleur en vrolijkheid. De kleine tafels en poefjes brengen kleur en vrolijkheid in je huis of kantoor. De vriendelijke, zachte oppervlakken zijn functioneel en kalm.


Mooie set in sublieme sta. Gebruikte artifort vega tafel. Beuken bla chromen frame. Goed op te knappen tot weer een frisse tafel. Het dunne stalen tafelblad lijkt te balanceren op de ronde massief eiken houten poot.


U kunt Balans gebruiken als een salontafel of rangschikken in een groep, wat een speels alternatief is voor een. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


ARTIFORT MARE TAFEL AFMETING x 81cm. Een strakke tafel bij een strakke bank.

Speciaal ontwikkeld als tafel bij de banken uit de Mare-range (Mare, More Mare, Mare Romance). Het blad is gefineerd of van massief eiken, het onderstel van gepolijst RVS of gepoedercoat staal. Een perfecte cirkel als voet, dat geeft een prachtige (bijzet) tafel als resultaat.


Het eenvoudige ontwerp blijft een plaatje. Het ronde blad wordt in stervorm gefineer het ovale blad in een variant daarop. De Palladio tafel is een tafel in zijn meest essentiële vorm - niet meer dan een vlak blad en vier rechte poten.


De verbinding tussen poten en blad moet namelijk niet alleen vrijwel onzichtbaar, maar ook bijzonder sterk zijn. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen. Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen.


Artifort Salon tafel type Mare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts