woensdag 23 september 2015

Orium klok

Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Vergelijk orium klokken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Goede leesbaarheid dankzij de grote cijfers. Mooie afwerking met een glanzend trend.


De dag, de datum en het uur worden automatisch gestuurd aangepast. Staat in verbinding met de meest betrouwbare klok ter wereld: de atoomklok in Braunschweig (Duitsland). Gebruik de klok op plaatsen met een goede radio-ontvangst. De klok is niet waterdicht. Werkt niet in gebouwen met een metalen gevelbekleding.


Orium klok

Handmatig regelen mogelijk bij slechte ontvangst. Op deze wandklok met rode LEDs Orium kunt u gemakkelijk de juiste tijd aflezen, zelfs op een afstand van. Wanneer het DCF-signaal is ontvangen en verwerkt zal de klok automatisch de juiste tijd weergeven. Automatische analoge klok , goed afleesbaar, meter, dankzij de grote diameter.


Uitgerust met een automatische DST-beweging: automatische overgang tussen zomer- en. Dan is deze klok een handige oplossing. Klok met warme uitstraling dankzij het materiaal en Scandinavisch design.


Wijzerplaat van de klok met reliëf: de witte wijzerplaat ligt op de houten cijfers. Eenvoudig afleesbaar dankzij de digitale weergave met grote cijfers. Multifunctionele klok : tij wekfunctie, kalender. Met automatische instelling van datum en tijd. Klok Datum Orium radio controlled.


Dit artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Een totaaloverzicht van Orium Klokken op Klokkentotaal. Zoek door winkels, merken, kleuren of materiaal om jou Orium Klokken te vinden.


Alle klokken zijn voorzien van een quartz uurwerk en functioneren op een batterij. Indien uw nieuwe klok is uitgevoerd met een zendergestuurd uurwerk wordt deze automatisch na het plaatsen van een batterij op tijd gezet. Ook de wisseling van zomer- en.


Cep Orium lcd digitale klok , met kalender, zilverkleurig Inzoomen, roteren en video applicaties worden niet ondersteund door uw browser. Alles voor kantoor en thuis! Orium by CEP digitale radiogestuurde klok met LCD scherm, multifunctioneel, ft 2x x 1cm.


Orium klok

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts