woensdag 30 september 2015

Achterwand keuken schilderen

Eenvoudig achteraf betalen Je betaalt Zoofy achteraf via iDeal. Gratis Offertes binnen minuten van Schilders uit uw Regio! Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. Ook met het schilderen van de achterwand van je keuken kunnen we een hele mooie uitstraling creëren van de totale keuken. De grote voordelen van het schilderen van de achterwand van jouw keuken zijn de betaalbaarheid en de eenvoudige aanpasbaarheid in de toekomst.


Wil je je achterwand na verloop van tijd in een ander kleurtje hebben, dan is.

Achterwand keuken verven met kalk en krijtverf. Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen. Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand. Ik ben een nieuwe keuken aan het plaatsen. De achterwand wil ik zo mooi mogelijk wit schilderen.


Ik lees overal: schrobvaste verf. Let bij het schilderen van de keuken achterwand dan ook op een aantal dingen. Tegel achterwand verven Tegels zijn te verven, maar u moet wel even wat maatregelen nemen.


Voordat u de tegel keuken achterwand gaat verven, moet u de glazuurlaag weghalen.

Verf voor de splash zone ( achterwand keuken bij spoelbak) Met de splash zone bedoelen we het deel van de keuken achterwand dat het meeste blootstaat aan vervuiling, bijvoorbeeld achter de gootsteen of het kookblok. Voor dit gedeelte van de keuken zijn er extra maatregelen nodig. Verf op de achterwand moet je schoon kunnen maken. Lastiger wordt het wanneer je de achterwand van je keuken wilt schilderen , dus de wand boven je aanrechtblok. In de meeste keukens is deze achterwand betegel maar je ziet tegenwoordig ook heel veel andere materialen.


Zelf heeft schrijver dezes een natuurlijke variant hiervan op de achterwand boven het veel bekookte aanrecht (de aqualin satijn, watergedragen lijnolieverf), dit voldoet zeer goed! Lijnolieverf in een lichte kleur is wel sterker vergelend dan synthetische lakverf, zoals verderop in deze alinea genoemde Koopmans. Met de achterwand bedoelen we de hele zichtbare achterwand van je keuken. Als we het over een spatrand hebben, hebben we het alleen over een rand tot circa centimeter boven je aanrechtblad.


Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. Het schilderen van de oude keukenkastjes hoeft niet duur te zijn en leidt tot een verrassend resultaat.


Na het schilderen van je keukenkastjes -en eventuele verandering van enkele accessoires- is je keuken weer als nieuw en kan weer jaren mee. Bekijk dé Grootste Schildervergelijker van Nederland! Grootste keuze keukenachterwanden.


Naast een betegelde of glazen variant zien we ook steeds vaker achterwanden in een vrolijk kleurtje terugkomen. Keukenachterwanden op Beslist. Afhankelijk van de wandafwerking van uw achterwand kiest u voor de meest geschikte oplossing. Wat verstaan we onder keuken schilderen ?

De ruimte waar de keuken zich in bevindt schilderen. Bekijk het bord keukenkasten schilderen van rebeccaboutens op Pinterest. De keuken tegels verven ( achterwand of vloer). Het zit namelijk zo, na het bekijken van heel wat filmpjes gaat mijn voorkeur uit naar een gewone doodsimpele zwarte achterwand. Volgens mij komen de visjes en alles wat zich in het aquarium bevindt veel beter tot hun recht zo.


Heb je ook ouderwetse tegels in de keuken maar geen zin om de hele boel te veranderen? Dan moet je zeker eens overwegen om de tegels te schilderen. Het is een budgetvriendelijke oplossing die de keuken meteen een nieuwe uitstraling zal geven.


Je bent net verhuisd en hebt het helemaal naar je zin op je nieuwe plek, alleen de keuken is net niet jouw kleur. Maar het geld voor een nieuwe keuken is op. Geen probleem met deze ideeën – van keukenkastjes verven tot plakfolie – geef je de keuken in no-time een nieuwe uitstraling.


Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig.


Voor iedere keukenstijl een wandpaneel. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts