dinsdag 29 september 2015

Dienblad riviera maison wit

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Riviera Maison dienblad op Vergelijk.

Serveer er de heerlijke hapjes en verfrissende drankjes op, maar ook leuk om te decoreren met uw favoriete accessoires. In de collectie dienbladen van rustic rattan, hout, kunststof of aluminium, passend bij iedere stijl. Dit rechthoekige dienblad is super leuk en ook nog eens heel handig, u kunt het serveerplateau namelijk. Rivièra Maison Time To Relax Dienblad - Wit. Set van kleine dienbladen van riviera maison.


Met tekst: prego en met tekst voici. Van kunststof gemaakt met open handgrepen om het gemakkelijk te kunnen dragen. De rotan producten zijn succesvol door de tijdloze look en de vele manieren waarop ze te gebruiken zijn.

Een zeer grote en platte tray, helemaal uitgevoerd in bruine tinten. Ophalen heeft de voorkeur maar verzenden kan ook maar alleen via post. Dit rotan dienblad is uniek doordat hij met de hand gevlochten is. Gebruik het dienblad voor het serveren van heerlijke hapjes en drankjes,. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online.


Kies uit producten vanaf € 350. Zo zijn ze niet alleen erg leuk om mee te decoreren, maar ook erg handig in de keuken op het aanrecht! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Ze komen in alle formaten en materialen, van rustic rattan tot massief eiken en van groot tot klein!


Het merk Riverdale is in dit overzicht sterk vertegenwoordigd omdat zij veel dienbladen maken in deze stijl. De kleur van het dienblad is. Gratis bezorging vanaf 20. Het dienblad kan per jaargetijden aangepast worden door steeds opnieuw een eyecatcher in je huis te creëren. Als je op zoek bent naar een dienblad dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Van grote rechthoekige dienbladen voor op je tuintafel tot aan een butlertray en schootdienbladen. Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd.


Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen. De artikelen staan mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Het blad weerkaatst het licht waardoor er een luxe look ontstaat. Hij is super handig in de keuken voor al jouw kruiden. Maar hij ziet er ook mooi uit!


De grootste online outlet van Nederland. We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts