dinsdag 15 september 2015

Vanille geur

De vruchten van de plant (die eruitzien als peulen, maar botanisch gezien eigenlijk bessen) worden onrijp geplukt en vochtig verhit, daarna langzaam gedroogd. Het geheim van deze klimplant uit de familie der Orchideeën. De zoete, zwoele geur voert ons onverbiddelijk naar vreemde, tropische, avontuurlijke werelden maar tezelfdertijd naar de intieme, vertederende tijd van onze jeugd. Een geur tussen tocht en troost.


Koop Vanilla Eau De Toilette van The Body Shop: Parfumeer je huid met warme, zoete tonen van vanille , met ons frisse, lichte eau de toilette.

Vanille is een plant die met name bekend is om het gebruik er van in toetjes en zoete gerechten, maar wordt tevens veelal gebruik als ingrediënt voor diverse parfums. Eigenschappen van vanille geur : Zoete, heerlijke en zachte geur. Bourbon vanille heeft een fijn houtachtig en rokerig aroma. Hoe wordt de vanille geur verkregen: De onrijpe vruchten van vanille -orchidee worden na ongeveer maanden geoogst. Vervolgens worden ze gedroogd en gefermenteerd.


Orientaalse vanille geuren bestellen doe je bij Superwinkel. Deze geurstokjes, gemaakt van natuurlijk riet, absorberen de heerlijk geurende olie. Ook oliën met een hint van vanille zijn ongekend populair.

Waarschijnlijk komt dat deels omdat de geur in ons onderbewustzijn is gerelateerd aan een bepaalde herinnering. Velen associëren de zoete, warme vanillegeur dan ook met zachtheid en zorg. De vanille geur van yves rocher vind ik te veel naar vanille vla ruiken dus blegh ! Die van the body shop is wel lekker. De L van lolita lempica, heb ik weggegeven omdat het te zoet en te vanille achtig was. Casmir Chopard is lekker zoetig vanille achtig met een beetje kokos erin.


Zou gewoon even testen bij de parfumarie. Vanillesuiker van vanillestokjes kan bereid worden door vanillestokjes samen met witte basterdsuiker in een pot te stoppen, na verloop van tijd zal de vanillegeur in de suiker trekken. Resultaten van zoekmachines!


Deze heerlijke vanillegeur heeft een samenstelling vol met fijne lagen. Topnoten wachten ons met een combinatie van fruitige noten ( Calabrische bergamot etherische olie) en osmanthus bloesem (Indische osmanthus absoluut). Het hart verweeft bloemen en noten van vanille.


Geurzakje met Vanillegeur. De geur van Vanille is een zoete harmoniserende geur. Ook te gebruiken als leuk uitdeelcadeautje.


Wordt goed verpakt geleverd en de geur ruikt lekker en blijft lang hangen. Ziet er verder simpel maar toch leuk uit.

Ook het haar is zorgvuldig ingezet en bestand tegen kammen. In onze collectie hebben we en brede keuze uit verschillende soorten poppen. Zelf vanille extract maken kost je nog geen minuten tijd en is bovendien veel goedkoper en lekkerder dan een flesje uit de winkel! Geuren kunnen een golf van emotie teweegbrengen. De witte kaarsen verspreiden een heerlijke frisse geur van vanille die de geur van tabak maskeert.


Omdat die ene geur associeert met. Deze kaarsen helpen de rooklucht uit uw woning te verdrijven. Laat je huis heerlijk ruiken met deze geurtheelichten. In de verpakking zitten maar liefst stuks.


De theelichten hebben een sterke vanillegeur die lang blijft hangen. Bestel ze direct en koop ook een leuke theelichthouder erbij! De teelt is enorm arbeidsintensief. De bloem van de vanilleplant bloeit maar één dag.


De bevruchting van de bloem gebeurt niet meer door een insect, maar wordt voorzichtig met de hand gedaan. Uit de bevruchte bloemen groeien een soort bonen. Verspreid een heerlijke geur in je huis met Bolsius True Scents Vanille Geurstokjes. Deze Luscious Vanilla kaars heeft een licht gele kleur en een heerlijke volle vanille geur.


Deze houten lont kaars knettert als een houtvuurtje tijdens het branden, wat een super gezellig effect geeft. In onze database heeft de oriëntaalse vanillegroep 9geuren voor dames, voor heren en 6unisex geuren. De Wonderboom Vanilla is een luchtverfrisser voor in de auto. Deze verwijdert onaangename geurtjes en zorgt voor een rijke en romige vanillegeur in de auto. De luchtverfrisser zorgt ervoor dat er tot weken lang een natuurlijke frisse geur in de auto hangt.


Oriëntaalse geuren bestellen uit het grootste beautyassortiment bij Douglas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts