donderdag 17 september 2015

Vliegengordijn met print

Specialistisch advies nodig? Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Vliegengordijnen op beslist. Deco Creations vliegengordijnen met motief.


Ontdek het uitgebreide assortiment vliegengordijnen op onze website. Alle vliegengordijnen zijn door ons zelf ontworpen.

In ons assortiment vind je tientallen vliegengordijnen in verschillende kleuren, symbolen, maten en materialen. Voor iedere smaak en interieur is er dus een passend vliegengordijn te vinden. Van dierensymbolen tot een gordijn voor in de caravan en van draadjesgordijnen tot de vliegengordijn magneet, je vindt het allemaal bij ons. Uw eigen Liso vliegengordijn ontwerp maken? Print één van de onderstaande lege rasters, in het raster met halve hulsjes kunt u ontwerpen maken die meer gedetailleerd zijn en waarbij u kunt werken met halve hulsjes (zie bijvoorbeeld het ontwerp met de giraffe).


Het hulzen vliegengordijn is dan ook niet voor niets ons meest populaire vliegengordijn ! Zelf het vliegengordijn rijgen. De hulzen van dit vliegengordijn zitten aan elkaar vast met kleine roestvrij stalen (gegalvaniseerde) haakjes.

Kies je voor een doe-het-zelf-pakket? Dan rijg je jouw eigen vliegengordijn zelf aan elkaar. Effen vliegengordijn of statementprint.


Onze luxe vliegengordijnen hebben een natuurlijke uitstraling, dankzij de prachtige houttinten. Kies voor stoer donkerbruin, fris en licht beige of diep roodbruin. Houd je van een speels effect? Dit vliegengordijn is gemaakt van Mexicaans tafelzeil. Elke strook is dubbelgestikt, dus de fleurige uitstraling van het gordijn is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het huis te zien.


Deze Kitsch Kitchen vliegengordijnen zijn heel makkelijk op te hangen. Het Liso hulsjes vliegengordijn met motief bestaat uit een doe-het-zelf pakket. Alle DHZ vliegengordijnen worden compleet met alle benodigde onderdelen en ophangrail geleverd! Er zijn momenteel helaas veel imitatie producten in de handel waarbij de haken en hulsjes zijn gemaakt van lichter en dus minder duurzaam materiaal. Met een doe-het-zelf pakket wordt bedoeld dat u zelf het vliegengordijn in elkaar rijgt.


En dan hebben we nog de bamboegordijnen met printjes. Naast bamboe heeft Kitsch kitchen ook nog hele mooie Macrame deurgordijnen. Alle topmerken voor de laagste prijs.


Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel. Ontdek ons grote assortiment printers van vele merken.

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Zo houdt u vliegende insecten niet alleen op een decoratieve manier buiten de deur, maar ook nog eens voor een spotprijs! Bestellen is eenvoudig en veilig: maak uw keuze en u heeft binnen enkele dagen uw vliegengordijn in huis.


Fantastische kwaliteit voor stuntprijzen! De hulsjes zitten geregen aan gegalvaniseerde haakjes wat het geheel oersterk maakt. Alle gordijnen worden geleverd aan de luxe brede rails met afsluitdopjes op het einde van de rails, en stevige ophangsteuntjes. Er zijn vliegengordijnen die volledig uit bamboestaafjes bestaan, maar ook een bamboe vliegengordijn met een mix van houten kralen is mogelijk.


De tropische uitstraling van deze natuurlijke gordijnen uit bamboe zorgen voor een warme en exotische sfeer. Met een horgordijn en opengeslagen ramen slaap je ‘s nachts heerlijk, zonder onderbroken te worden door het zoemende geluid. Bekijk daarom bij KARWEI allerlei soorten vliegengordijnen , met en zonder opvallend design.


Zoals de naam al aangeeft is een vliegengordijn een type gordijn. Bescherm uw huis op een decoratieve en kwalitatieve wijze met een Torresol vliegengordijn !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts