dinsdag 29 september 2015

Bloomingville mok

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Vind items binnen jouw budget.


Bloomingville mok

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Haal vandaag nog die mokken in huis. Ze is gemaakt van Stoneware en is vaatwasbestendig. Not only because we love natural simplicity, but also because we’re deeply inspired by everyday designers – by how they, with great passion, keep their homes ever changing as a way to feel happy and alive. Dit authentieke merk vindt zijn inspiratie bij Deense tradities en vult je huis met warmte, sfeer en persoonlijkheid.


Oprichter Betina Stampe gelooft erin dat voortdurende veranderingen in je interieur zorgen voor geluk. Koop nu en verfraaien van uw huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bloomingville Servies koop je eenvoudig online bij bol. De mok is gemaakt van keramiek.


Bloomingville mok

Dit komt door zijn groene kleur met olievlek bewerking. De serie bevat ontbijtborden en mokken met prachtige prints die het ontbijt nog leuker maken. Leuk te combineren met ander wit of zwart servies.


Gratis bezorging vanaf 20. Deze mokken uit de serie Cécile zijn gemaakt van keramiek met een bloemen dessin. Naturel kleurig aardewerk met een aan de buitenzijde ongeglazuurde onderkant.


Ben je dol op warme drankjes? Kruip lekker op de bank met je favoriete drankje. Morgen in Huis BeCommerce Waarborg shop bij fonQ!


Laat hen drinken uit een mok waar hun favoriete tekenfilmfiguur op afgebeeld staat! Naast mokken heb je natuurlijk ook bekers. In principe bestaat er niet zoveel verschil tussen de twee, behalve dat een mok altijd een oor heeft en de beker dat niet perse hoeft te hebben. Je kunt de beker onderverdelen in de volgende.


Bloomingville mok

Hier beschikbaar als praktische 4-pack, waarbij elke kop zijn eigen unieke ontwerp heeft. Het vierkante patroon is met de handgeschilderd. De set bestaat uit verschillende kleurige mokken. Geniet van een heerlijke kop koffie uit deze prachtige mokken!


Hij is gemaakt van keramiek en te combineren met ander servies uit de Paula serie. Past perfect binnen de kosmische woontrend! Gemaakt van aardewerk en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Elke mok is uniek in afwerking.


En waarschijnlijk heb je wel je favoriete mok of koffiebeker waar je erg gehecht aan bent. Misschien vanwege het dessin, de vorm, of gewoon omdat hij lekker groot is. Hoe dan ook, mokken zijn onmisbaar in je kast.


Voor jezelf, voor je gezin of voor de visite. Maar een mok is ook net zo leuk om aan iemand cadeau te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts