maandag 28 september 2015

Karwei statische raamfolie

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat.


Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen.

Van statische raamfolie tot. Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden. Statische glasfolie biedt bescherming tegen inkijk bij ramen en deuren. De folie kan gebruikt worden op ramen, binnendeuren, douchecabines (buitenzijde) en andere glazen oppervlakken.


Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Glasfolie biedt een snelle en goedkope bescherming tegen inkijk bij de ramen en deuren van je woning. Bij KARWEI heb je de keus uit verschillende dessins statische glasfolie of zelfklevende glasfolie.


Wil je de folie meermalen gebruiken en vind je het belangrijk dat de folie zich gemakkelijk laat verwijderen, kies dan voor statische folie.

Wil je graag je huis opleuken met raamfolie op maat? Praxis biedt een veelzijdig assortiment aan raamfolie voor elke smaak en stijl. Zoek je een matte raamfolie die het zonlicht filtert? Dan is een zonwerende raamfolie de juiste keuze voor jou. Wat is statische raamfolie ? Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit.


Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half. Op transparant statisch hechtende raamfolie is de print zelf, net als het materiaal, ook transparant. Ideaal voor korte en middellange termijn events (geboortes, verjaardagen, sales, openingen, etc.).


Bescherm in de zomermaanden tegen overmatige hitte in kantoor, woonkamer of de slaapkamer. Het belangrijkste voordeel van de folie is de vermindering van warmtestraling in de kamer (). Statisch folie heeft dus geen kleeflaagje aan de achterzijde. Hierdoor kun je het raamfolie keer op keer opnieuw aanbrengen.


Ideaal dus als je een foutje tijdens het plakken hebt gemaakt! Daarnaast is dit glasfolie, zelfs na lange tij nog gemakkelijk te verwijderen. De meeste raamfolie is bubble free raamfolie , waardoor u de raamfolie makkelijk kunt aanbrengen, zonder bellen en blazen!

Onze raamfolie is weerbestendig en van hoge kwaliteit. Jij wilt wat meer privacy door raamfolie te monteren? Dat snappen wij maar al te goed en daar hebben wij aan gedacht.


Doordat het zonder lijm blijft kleven, heeft statische raamfolie als voordeel dat het makkelijk aan te brengen en te verwijderen is. Raamfolie koop je natuurlijk bij HORNBACH. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm.


De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts