maandag 21 september 2015

Serveerschaal riviera maison

Serveerschaal riviera maison

Riviera Maison serveerschaal tot goedkoper. Bekijk bijvoorbeeld onze etagères en fruitschalen, net als de hapjesschalen, salade schalen, serveerschalen en andere schalen. De verschillende serveer- en decoratieschalen zijn handgemaakt en daardoor wat wij noemen Perfectly Imperfect. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Serveerschaal riviera maison

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Geeft u een feestje waar het er nogal wild aan toe kan gaan of wordt.


Dit leuke zilverkleurige schaaltje is gebaseerd op de ginkgo, een Japanse notenboom met. Goede gastvrouwen en -heren weten dit. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. Ook de Fransen vieren Kerstmis uitbundig.


Joyeux Noël, wensen de mensen elkaar daar. Het is Sale bij de Bijenkorf! Gratis bezorging vanaf 20. Alle serveerschalen vind je op beslist.


Dat is te lezen op deze grote, porseleinen serveerschaal (3 x centimeter) met drie bijbehorende bakjes. Bestel simpel jouw servies online. Schaaltjes met leuke elementen doen het altijd goed bij ons.


De grote schaal is ideaal voor brood of kaasjes, terwijl de kleine schaaltjes perfect zijn voor sausjes en dips. De witte serveerschaal is gemaakt van porselein en heeft zwarte tekst opdrukken. Door de verdeling in de serveerschaal kan gemakkelijk verschillende hapjes serveren. Luxe materialen zijn volop te vinden in deze collectie. In deze collectie zijn onder andere kopjes, kommen, glazen, serveerplanken en bestek te vinden.


Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Rivièra Maison Premium Cutlery Organiser - Keukenhulphouder. Etagères in verschillende stijlen. Van heel klassiek en landelijk tot aan meer industrieel en stijlvol.


Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen.


Ontdek onze meubelen en accessoires. De accessoires passen bij de tijd van het jaar, omdat er elk seizoen een nieuwe collectie uitkomt. Deurgrepen, vloerkleden en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Het vierkante plateau op voetjes is dus geschikt voor meerdere soorten gebruik.


Leuke serveerschaal met de vorm van een kreeft erin verwerkt. Ideaal voor het serveren van. Wij gebruikt cookies voor analyse-doeleinden en het tonen van advertenties.


Vergelijk stuks online bij webshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts