woensdag 16 september 2015

Spiegel ophangen met dubbelzijdig tape

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Verpakkingstape nodig voor het sluiten van verpakkingen? Verkrijgbaar vanaf rollen!


Tesa montagetape spiegels is een extra sterke dubbelzijdige tape voor de bevestiging van spiegels tot 4mm dik en andere vlakke, zware voorwerpen. Bestel nu op Enveloppenland.

De tape compenseert zelfs kleine onregelmatigheden op het oppervlak. Het is dan erg simpel om met behulp van montagetape deze voorwerpen aan de muur te monteren. Iets ophangen met montagetape doe je altijd goed door de volgende zeven stappen te volgen: Een spiegel ophangen zonder te boren. Hieronder vind je stap-voor-stap hoe je montagetape gebruikt om een lichte spiegel op te hangen in de woonkamer, slaapkamer en badkamer. Voordat je start… Zorg voordat je spiegel ophangt dat de oppervlakte vetvrij is.


Je kunt dit doen door een mix van ammoniak en water te gebruiken. Op deze manier heb je een extra borging zodat de ijzeren elementen nooit los kunnen komen van de spiegel. De Tesa Powerbond montagetape spiegels 5mx19mm is een extra sterke dubbelzijdige tape voor de bevestiging van spiegels en badkameraccessoires.


De tape is vochtbestendig en daarmee uitermate geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen zoals de badkamer of keuken.

Houdt spiegels tot maximaal bij centimeter en millimeter dikte. Een paar spijkers met kleine kopjes eronder, en de spiegels blijven wel hangen! Er bestaat ook nog spiegel lijm, deze is juist erg goed voor badkamers en keukens,,,, want als je de randen als kit gebruikt is het waterdamp dicht, en blijft de spiegel langer mooi, en de rest in het midden voor opvangen scherven wegens kans op breuk! Markeer de plakplaats op de schone, stof- en vetvrije achterkant van de spiegel.


Ik heb zelf een klein spiegeltje opgehangen in de badkamer met deze tape , en deze kwam er na een week of vrolijk vanaf. Spiegel monteren, ophangsysteem blind. Dan haal je een paar speciale steenboren bij de Praxis ( met de speciale spitse punt). De plaatjes met dubbelzijdig tape op de spiegel plakken, en dan aan de magneten die in de muur geschroefd zitten?


Grotere spiegels kunnen met meer van dezelfde montagedingen naast elkaar. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Met de blinde spiegelophanging komt de spiegel circa mm van de wand te hangen.


Het gewicht van de spiegel bepaalt welke spiegelbevestiging u nodig heeft. Vorige week heb ik een spiegel vervangen boven de afzuigkap. Ik heb geen speciale spiegellijm gebruikt omdat de spiegel een beetje opgevuld moest worden (De muur was scheef). Na week is de spiegel gebroken!


Heeft iemand misschien een idee wat hier de oorzaak van kan zijn? Dit systeem werkt met metaalplaatjes die u achter op de spiegel plakt, en bijbehorende haakjes die u aan de muur of wand aanbrengt.

In de badkamer een plankje boven wasbak opgehangen met deze tape , omdat er bij stond dat deze vochtbestendiyg zou zijn. Na een dag donderde het plankje van de muur af. Verderop in het huis een schilderijtje van bij 10cm opgehangen , ook deze na dagen op de grond gevallen. Nooit meer deze dubbelzijdige tape voor mij. Dubbelzijdige tape is ideaal voor tapijt, schilderijen en spiegels , audioapparatuur en nog veel meer.


Mocht u opzoek zijn naar dubbelzijdigetape die hier niet tussen staat, aarzel niet een neem contact op met Mytapeshop. Ik weet niet wat voor lijm het precies was, maar er was geen doorkomen aan. Het is echter toch gelukt de spiegel te verwijderen (aan een stuk), door met een plamuurmes rondom te lijm die daar zat los te steken.


M biedt oplossingen voor assemblage-uitdagingen. Hecht zo goed als elk substraat zonder mechanische bevestigingsmiddelen met 3M- tapes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts