maandag 7 september 2015

Spuitbus verf op kleur

Op een werkdag vóór 17:00u Besteld? Dan wordt het morgen nog bezorgd! De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Spuitbus autolak op kleur gemaakt.


Zoek naar spuitbussen verf op de nieuwe KensaQ.

Bestel hier een spuitbus op kleur gemaakt! Vul de gewenste kleur in het vakje in en wij maken de spuitbus op iedere gewenste kleur. Wij kunnen (bijna) alle kleuren maken. Onder hoge druk persen wij iedere willekeurige verf in een lege spuitbus. Uitsluitend afgevuld met hoogwaardige A-kwaliteit autolak.


Dat betekent 1 kleurechthei hoge dekkingsgraa snelle droogtijd en de beste verneveling. Onze spuitbussen worden geleverd met de unieke breedstraal SPRAYMAX spuitkopjes. Wij leveren spuitbussen autolak in alle gewenste kleuren.

Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX. Bent u op zoek naar één specifieke kleur lak voor uw auto?


Het bestellen van de juiste spuitbus autolak voor uw auto is heel eenvoudig: 1. Daarnaast heeft spuitlak een goede hechting en is deze kras- en stootvast. GAMMA heeft een groot aanbod spuitbussen verf in de meest uiteenlopende kleuren en voor verschillende toepassingen. De grootste spuitbuswinkel van Nederland. Prijzen zijn inclusief BTW.


Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Eenvoudig en snel uw spuitbus autolak bestellen bij Auto-lak. Op zoek naar een spuitbus autolak?


Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment. Deze vindt u in onze webshop. Werk beschadiging makkelijk bij of schilder je radiator in dezelfde kleur als je muur.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Vulling met milieuvriendelijk drijfgas. Wij verkopen geen losse spuitbussen op kleur en ook geen kleurstiften. Plak alles af, waar je geen verf op wilt hebben. Breng indien nodig eerst de primer laag aan.


Laat de primerlaag goed drogen (tijd staat aangegeven op de spuitbus ) Ruw de primerlaag licht op met een fijne korrel (P240) Nu de primerlaag opgeruwd is, kan je met de kleur aan de gang. Wij raden altijd aan, om eerst een proef stuk te spuiten, zodat. Noem een kleur en wij leveren het. Onze autolak spuitbussen worden altijd op maat voor je gemaakt. Autolak spuitbus in elke gewenste kleur.


Via onze unieke ‘ kleur selector’ kun je via jouw automerk, autotype of kleurcode de kleur selecteren die je nodig hebt. Professionele autolak in elke kleur ! Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


Dit heeft als voordeel dat iedere kleur gemaakt kan worden en de verf snel droogt. Hier kunt u direct uw spuitbus autolak kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts