woensdag 9 september 2015

Bert plantagie bridge

Specialistisch advies nodig? Vind bert plantagie het nu op Kensaq. Bert Plantagie Bridge tot goedkoper. De prachtige bartafel Bridge heeft een robuust RVS onderstel en een lekker dik blad.


De RVS dwarsstang fungeert als voetensteun en zorgt. De eetkamertafel is vervaardigd uit mooie contrasterende materialen.

De poten zijn van roestvrij staal en het tafeblad van massief hout. Deze combinatie geeft de tafel een mooie robuuste uitstraling. De poot is op een fraaie manier met het blad verbonden.


Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. Nieuw eiken bert plantagie 2bridge eetkamertafel tafel. Nieuw massief eiken primium bert plantagie 2bridge in blanke olie.


Prachtige tafel met rvs poten. Het massief houten blad contrasteert prachtig met het onderstel van RVS, dit geeft de Bridge bovendien een robuuste uitstraling.

Juist de combinatie van twee totaal verschillende materialen, roestvrijstaal en massieve houtsoorten of keramiek, geeft deze eetkamertafel karakter. De Bridge is de onbetwiste besteller van bert plantagie. Het robuuste rvs onderstel met het massieve hout levert deze juweel een design uitstraling.


Tafel Bridge is de onbetwiste besteller van bert plantagie. Het robuust roestvrijstalen onderstel met het onmiskenbare massieve kwaliteitshout levert deze juweel van. Heet uw gasten welkom in de ruime woonkeuken of de royale woonkamer, waar. Eettafel Bridge is de onbetwiste besteller van bert plantagie.


Ook leverbaar met hpl kunststof blad. Nieuw bert plantagie bridge 2beuken eetkamertafel tafel 200x100. Nu te koop voor slechts €9bezorgen is in overleg moge. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam.


Een prachtige bartafel met een robuust RVS onderstel en een lekker. Maatvoering Hoogte bartafel. Grootste woonbeleving van Nederland. Meer dan 2merken onder dak.


De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. De tafel is verkrijgbaar in diverse standaard afmetingen en op gewenste afmeting.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. Het begrijpelijke design van de Bridge maakt dit model al jaren tot een van de populairste modellen van de bert plantagie collectie. Het chique RVS onderstel met het onmiskenbare massieve kwaliteitshout levert dit pronkstuk een echte designuitstraling op.


De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts