donderdag 17 september 2015

Owatrol textrol

Ontdek al onze producten, van voorbehandeling tot afwerking, voor onderhoud en verfraaiing van uw woning binnen en buiten. Van beschermen en onderhouden van staal, kunststof en alle houtsoorten, zowel binnens- als buitenshuis. Na ontvangst en verwerken van uw bestelling wordt deze verzonden.


Owatrol textrol

Particulieren: Uw bestelling - altijd via de website geplaatst - wordt de. The required maintenance is minimal with likely maintenance coats only required once in every couple of years or longer making it a sound investment for the future. Zo heeft het merk in Noord-Amerika een sterke expertise opgebouwd als het gaat om antiroestbescherming.


Ook voor roestvlekken en reinigen van verkleurd natuursteen en vlekken op cement. Niet schadelijk voor planten. Oplosmiddel- en bleekmiddelvrij. Te gebruiken na gebruik van Dilunett (op hout), Aquanett of Prepdeck.


Owatrol textrol

Toe te passen in combinatie met Deks Olje D. ALL other finishes must be completely and thoroughly removed. Textrol , Textrol HES, Aquadecks. Een rijke laag TEXTROL HES in de richting van de vezels van het hout aanbrengen op gans de lengte van de plank. We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.


Træpleje menu Menu Toggle. Als het product met een verfpistool wordt aangebracht, is het steeds aanbevolen om het ook na te strijken. Zo dringt het beter in het hout en is het resultaat mooi egaal.


Houtverzadiger voor zachte houtsoorten, op basis van natuurlijke plantaardige oli n. Tuinhuizen, gevelbetimmering, terrass. Owatrol Owatrol textrol l. A deep penetrating oil suitable for both vertical and horizontal timber surfaces. Zo kun je ook de verf die je ook voor je houtwerk gebruikt roestwerend maken.


Wanneer je verf roestwerend wil maken, kun je 5- van de olie aan de (terpentinebasis!) verf toevoegen. One coat, penetrating oil finish. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken, dringt in het hout en isoleert en beschermt het van binnenuit. For more details on this product contact us today. Ze hebben al een aantal merken en producten ontwikkeld.


Owatrol textrol

The penetrating Wood Oil with easy maintenance. Free Next Working Day Delivery. Het portaal dat de oplossingen voor al uw vragen met betrekking tot de bescherming, behandeling, verfraaiing en het onderhoud van al uw hout of decoratieve artikelen. Non filmogène il ne s’écaille pas, ne pèle pas dans le temps.


Existe en incolore ou en teinté, il ne noircit pas aux UV. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts