dinsdag 29 september 2015

Bedsprei bruin

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Bruine Spreien koop je eenvoudig online bij bol.


Materiaal Deze bedsprei is gemaakt van 1 polyester.

Polyester is erg soepel en zorgt ervoor dat de bedsprei prachtig om je bed heen valt. Zoek je naar een effen sprei in een bepaalde kleur zoals wit, beige of bruin ? Je hebt de keuze uit diverse varianten, waarmee we er graag voor zorgen dat je de uitstraling van de standaard sprei kunt afstemmen op de rest van je interieur of de kleur van je (dek)bed. Onze gewatteerde bedsprei is een makkelijke manier om warm te blijven tijdens koude nachten. Het dubbel gekleurde ontwerp in combinatie met de gestikte ruiten maakt de sprei een perfecte, decoratieve toevoeging aan iedere slaapkamer. De verfijnde microvezel is zacht bij aanraking en voelt comfortabel aan op de huid.


De bedsprei heeft een dunn. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten.

Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. De voorkant is van zacht roze gewassen katoen velvet, de achterzijde heeft een donkerdere roze kleur. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


HK-living katoenen bedsprei met mooi zigzag patroon in bruin en naturel tinten. Perfect voor koudere nachten! Dit fijne sprei over je bed geeft een mooie warme bohemian look aan je slaapkamer! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Dit product is uitstekend te gebruiken als sprei over het bed of als grand foulard op de bank. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Heerlijk voor de aankomende winter.


Een mooie bedsprei springt in het oog en laat een blijvende indruk achter. Bij ons kan je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, materialen en weefsels, van zachte, warme gewatteerde bedspreien tot koele, dunne, katoenen exemplaren. Veel van onze spreien kan je ook gebruiken als deken.


Vandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Onze collectie bedspreien is zeer uitgebreid. Zo hebben wij bedspreien voor over het hele be maar ook bed-end-spreads (alleen voor over het voeteneinde) en bedrokken.

Wij hebben daarnaast een zeer uitgebreid maatwerkprogramma waarin zeer veel mogelijk is. Bezoek hiervoor ons hoofdfiliaal te Heerlen. Grandfoulards en plaids: voordelig en zacht.


Bij Kwantum ben je aan het juiste adres!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts