dinsdag 29 september 2015

Kapstok met naam kind

Kapstok met naam kind

Kapstokken voor elke ruimte. Bespaar tot wel via kiesproduct. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele gang assortiment online. Als u kiest voor een andere kleur afbeelding dan het voorbeel dan worden de blauwe sterren de door u gekozen kleur. De donker grijze en witte sterren blijven zoals het voorbeeld.


Een kinderkapstok kan ook met een leuk figuurtje. De steigerhouten schommel met daarop de letters Stoer of de naam van het kind scoren als beste verkochte artikel. De artikelen van steigerhout met naam is natuurlijk ook een zeer persoonlijk cadeau. Het kapstokje kan ook gelakt worden in iedere RAL-kleur, zoals deze kapstok met naam. Je kan een kapstokje met een naam laten maken.


Maar met een leuk diertje of figuurtje kan natuurlijk ook. Kijk eens op mijn Pinterest-pagina met kapstokjes. Naast een kapstokje kan je ook kiezen voor gewone letters voor de kinderkamer.


Van harte welkom op leuk kado met naam ! Vrolijk houten kapstokje met een uiltje op een tak. Vul de naam in die je wilt, een kleur die je mooi vindt en het aantal gewenste haakjes. Liever twee namen op het kapstokje ? Vanaf vier haakjes is het kapstokje groter (ongeveer 45cm) en is er voldoende ruimte voor twee namen. Baby Boutique Duimelotje Hier kunt u een Houten Kinderkapstok met Naam Bestellen. Kinder kapstokken - Het grootste assortiment met de leukste kapstokken en wandhaakjes voor kinderen Vandaag besteld = morgen in huis!


Kapstok met naam kind

De kapstok is gemaakt van steigerhout en voorzien van drie ophanghaken. Deze past in iedere ruimte. Stoer voor bijvoorbeeld in de kinderkamer of de hal. Ook leuk om je sieraden aan te hangen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij voor het doorgeven van de gewenste naam per e mail contact met u op.


Stoere, steigerhouten kinderkapstokken met stevige draadhaken, die passen in iedere ruimte van je huis. De kapstokken kunnen worden voorzien van een naam of tekst naar wens. Een stoere kinderkapstok voor in de slaapkamer of de hal.


Of hang er je sieraden of keukengerei aan! Wil je graag ophanggaatjes in de kapstok ? Geef het aan bij je bestelling. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Houten kapstokje met eigen naam , in kleur naar wens. Elk kapstokje wordt op bestelling gemaakt en wordt met twee schroeven geleverd.


Noteer de naam naar keuze in het vrije veld. Levertijd ongeveer week. Handige stoere gepersonaliseerde houten kapstok met naam.


Doe dit leuke kapstokje met naam cadeau of vrolijk er je huis mee op. De kleur van de opdruk naar wens te kiezen. Wakker daarboven de creativiteit van je kindje aan door een leuk opschrift , de naam of een leuke tekeningetje op het krijtbordje in de vorm van een wolk te plaatsen. Je kunt het krijtbordje ook laten voorzien van een permanente naam , hieromheen kun je dan nog wat tekenen, maar de naam blijft dan altijd erop staan. Maak de kamer van je kindje compleet met een leuke kapstok.


Op deze pagina vind je kapstokken in allerlei uiteenlopende stijlen. Sommige kapstokken zijn heel kleurrijk, andere hebben een unieke vorm. Ieder ontwerp is heel bijzonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts