woensdag 9 september 2015

Cetabever tuinbeits transparant zijdeglans

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Tuinbeits Tuinhout transparant. Tuinhoutbeits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Deze tuinbeits is te leveren in mooie transparante kleuren, zoals deze ebben 035.


Het voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. De transparante variant is vochtreguleren waterafstoten UV-beschermend en verkrijgbaar in mooie. Hout kan je natuurlijk overschilderen met verf. Transparante beits kopen bij HORNBACH.


Maar als je de houtstructuur graag zichtbaar wil houden, dan kun je beter. Geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van je huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (met name geschikt voor hardhout). Door uitstekende hechting. Het kale hout voorbehandelen zoals genoemd onder nieuw hout.


Tussen de lagen fijn schuren met schuurpapier korrelgrofte P3en stofvrij maken. Cetabever tuinbeits transparant. Het merk levert duurzame soorten beits voor buiten.


Voor binnen is er ook een lijn met transparante kleuren, vloerlakken en parketlakken. Buiten, als transparante afwerking op kaal of behandeld hout. CetaBever Tuinhout Beits is uitstekend geschikt als transparante beschermlaag voor hard- en zachthouten pergola’s, speeltoestellen en ander tuinhout VERFshoppen.


Cetabever tuinbeits transparant zijdeglans

De beits is uiterst geschikt voor bescherming van tuinmeubilair, schuren, schuttingen, steigers en vlonders. Geschikt als een dekkende afwerking op kaal of behandeld hout. CetaBever Beits Plus is een hoogwaardige weersbestendige buitenbeits met de unieke R(Rapid Rain Resistance) technologie. Deze technologie beschermt het schilderwerk. Toepassing: Het beschermen en verfraaien van onbehandeld hout, zowel hardhout als zachthout (naaldhout).


Zoals gevelbetimmeringen, houtrijke vlakken, daklijsten, tuinhuisjes, enz. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


Toepassing: Voor al het houtwerk in je tuin, zoals tuinmeubilair, schuttingen, pergola’s en houtrijke vlakken. Vorige Artikel van Volgende. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf? Deze zijdeglanzende beits van topkwaliteit is speciaal ontwikkeld voor al je tuinhout, zoals tuinmeubilair, schuttingen, pergola’s.


Nieuw blik transparante zijdeglans beits in l. Het is verkijgbaar in diverse transparante en dekkende kleuren. Deze beits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. De beits is vochtreguleren waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Uiterst geschikt voor bescherming van tuinmeubilair, schuren, schuttingen, steigers en vlonders. Intacte laag reinigen met Alabastine Verfreiniger.


Cetabever tuinbeits transparant zijdeglans

Deze tinten zijn gebaseerd op de natuurlijke uitstraling van het hout. De natuurlijke houtnerf blijft zichtbaar en de beits geeft uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts