donderdag 24 september 2015

Brocante wandlamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Zoek naar wandlamp met schakelaar op de nieuwe KensaQ. Wandlampen in brocante stijl zijn lampen van vroeger. De wandlampen met afgebladderde verf horen hier bijvoorbeeld ook bij.


Met de nieuwste technieken worden lampen ontworpen met een oude look zonder dat ze oud zijn.

Twee brocante koper met kristallen arms wandlampen Twee brocante koper met kristallen ,arms wandlampen. Bieden mag, maar wel normaal. Antieke, Oude en Retro Verlichting - Grote Collectie - Duidelijke Afbeeldingen - Makkelijk Online te Bestellen! Dit wandlampje is super leuk bij onze brocante meubelen. Super leuk wandlampje , deze is hartstikke leuk in een landelijk interieur of op een brocante babykamer!


Deze brocante wandlamp is heel mooi met deze rieten kap, maar je kunt hem ook bestellen met een andere lampenkap. Brocante vierkanten wandlamp met e. GEGEVENS Deze wandlamp is uniek! Het chique design in combinatie met het vintage off-white metaal zorgt voor een luxe uitstraling.

Koop en verkoop brocante wandlamp eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Allerlei brocante wandlampen in lijsten, met daarachter stof of behang naar uw eigen keuze. De lijst- wandlampen van deze advertent.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Duizenden lampen op voorraad. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment wandlampen. AANBIEDING industriële wandlamp stallamp mf114. Het zwarte metaal in combinatie met het unieke design geven de lamp een industriële look.


We bieden je mooie persoonlijke woonaccessoires in een brocante sfeer! U kunt het filter gebruiken om te zoeken op artikelen met een bepaald prijsbereik. U klikt op het symbool Filter als u het filter wilt gebruiken. Hierna kunt u door het naar rechts schuiven van het linker bolletje de minumumprijs instellen.


De maximumprijs stelt u in door het verschuiven naar links van het rechter bolletje. Een koperen armatuur, afgewerkt met kleine bladeren. De lamp heeft armen, met daaraan matglazen.


Uiteraard kunt u de wandlampen landelijk vormgeven door gebruik te maken van een bijzondere kap, maar zorg vooral voor de combinatie met andere elementen in de kamer.

De muurlamp met stekker zorgt ervoor dat de lamp direct te bedienen is. Plaats het armatuur naast je bed en met slechts een klik op de snoerstekker bedien je de wandlamp. Je hoeft niet je bed uit om met een externe schakelaar de lamp aan of uit te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts