maandag 21 september 2015

Wijzonol beits kleuren

Wijzonol beits kleuren

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Verf tot Korting bij Verfwinkel.


Wijzonol beits kleuren

De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd! Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Beits van alle merken op beslist. Zo heb je transparante beits en dekkende beits.


De beits is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De dekkende buitenbeits heeft een duurzaamheid van circa vijf jaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je die jaar er maximaal eruit haalt? Maak het hout allereerst goed schoon voor je de beits aanbrengt! Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.


Wijzonol beits kleuren

Benieuwd hoe je de juiste verfkleur kiest? Kleurenwaaier voor jouw verfkleuren. Soms heb je een specifieke kleur nodig. Met een kleurenwaaier zijn alle kleuren gebundeld in een waaier.


In een oogopslag kan je kleuren vinden en vergelijken. Een kleurenwaaier is eigenlijk een overzicht met alle kleuren waarin verf gemengd. Met de opvallende kleuren en tints om een contrast aan te brengen, net als met de kleuren die juist zorgen voor een rustig geheel dat niet te veel aandacht vraagt.


Deze beits voorkomt het vergrijzen van het hout en behoudt de tekening en houtstructuur. Ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. Het voordeel van dit product is dat hij lekker snel droogt. Deze beits is een 1-potsysteem, dit houd in dat je de tuinbeits kan gronden en aflakken.


Voor binnen en voor buiten, of voor binnen en buiten als je de kleuren mooi met elkaar in overeenstemming wilt brengen. Van Beginner tot de Serieuze Visser. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


De weergegeven kleuren op deze pagina dienen slechts ter indicatie. Het is altijd raadzaam om bij het uitzoeken van de juiste kleur een fysieke kleurenwaaier te gebruiken. Aan de weergegeven kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Deze groen zwarte kleur is erg prettig om naar te kijken. Deze donkere kleur is een veelgebruikte kleur bij veel woningen in Nederland.


De kleur kenmerkt zich door zijn donkere, maar elegante uitstraling die perfect te combineren is. Deze verf is minimaal vergelend en zeer kras- en stootvast. De muurvoorstrijk vermindert de zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting. Daarnaast bespaart laag muurverf.


Verf betekent niet alleen kleur , verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts