dinsdag 22 september 2015

Grijze whitewash

Snel geleverd in heel Nederland! Vergelijk meubels van alle merken! White wash voor de laagste prijs. Ik heb gemerkt dat mensen de term ‘ whitewash ’ voor allerlei effecten gebruiken. Steigerhout whitewash verven in stappen.


Hoe verf je steigerhout in een whitewash effect?

Vooral nieuwe steigerplanken hebben een kleurtje nodig, oud steigerhout is al grijs en kan meestal met een neutrale beits worden behandeld tegen de weersinvloeden. Het whitewash bed heeft een stevige lattenbodem met latten. Om jouw kind zijn geluk helemaal compleet te maken kun je het bed nog aankleden met leuke hutwanden. Dit bed wordt compleet geleverd met grijze hutwanden (met raam en wand zonder raam). Geef meer kleur aan je steigerhouten meubels met onze kleuren steigerhoutsbeits.


Kies voor een subtiele kleur als whitewash of greywash. Wil je meer kleur aanbrengen? Kies dan trendy kleur uit onze andere kleuren beits. Het betreft een beits op waterbasis.

Bekijk de witte muurverf voor binnen en de grijze muurverf binnen waar je naar op zoek bent. En ben je benieuwd naar de mogelijkheden in grijs? Bescherm houtwerk tegen vuil en krassen met binnenbeits van KARWEI, verkrijgbaar in alle kleuren en afwerkingen. Bestel vandaag nog online!


Ahh, leuk dat je dit een keer test! Ik heb vorige week nog naar de whitewash staan kijken en was heel benieuwd naar hoe die zou zijn, maar ik durfde ‘m niet kopen. Nu zou ik dat best wel durven denk ik! Ik was ook van plan die IKEA kistjes een keertje een kleur te geven, maar ik denk dat je er nog beter aan zou doen om ze eerst even op te ruwen. Voor 21:uur besteld = morgen in huis!


Op het tafelblad op de foto hieronder (dit was een tafel in kersenkleur) is gewerkt met een wash van Linen en Driftwood. Het effect is een lichte waas, geen echt witte whitewash dus, maar een naturel licht effect. De grijze en witte tinten in deze series laminaat vloeren van topmerken als Quick Step, Meister en Floer zijn uitermate populair.


We bieden u verschillende keuzes in dikte, breedte, structuur en kleuren in dit wit en grijs laminaat. Grote aantallen bestellen? Doe dan een projectaanvraag! Binnen dagen gratis retourneren. De beste manier om je grey wash aan te brengen en waar moet je op letten?


Deze grijze kleurwas is zeer geschikt voor het aanbrengen van een grey wash effect.

Op grofporige houtsoorten werkt dat het best, maar ook houtsoorten van fijnere stuctuur kunnen hier prima mee worden gekleurd. Ik heb hier tamelijk donker eiken gebruikt, op ieder stuk hout kan de uitwerking anders zijn. Het is daarom zeer geschikt voor betimmeringen, vloeren en meubels.


Dimma Wash is in vele kleuren verkrijgbaar, maar over het algemeen zijn de witte en grijze kleur het meest populair. Het verven met Dimma halftransparante wash is bijzonder eenvoudig. Ook is doorschuren niet nodig. Bij KARWEI vind je beits van bekende merken en voor iedere toepassing, bijvoorbeeld meubelen en schuttingen.


Kijk snel online en bestel direct! U kunt kiezen uit doorschijnen, half doorschijnend en dekkend white wash. Tegenwoordig is naast whitewash ook greywash tamelijk populair.


Feitelijk geldt hiervoor het zelfde proces. Alleen wordt het witte kleurpigment vervangen door een grijs kleurpigment. We spreken daarom niet meer van een witte houten vloer, maar van een echte grijze houten vloer.


Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts