dinsdag 15 september 2015

Harvink splinter

Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Bert Plantagie Stoel tot goedkoper. Splinter meubel familie met stijlvol houten frame.


De afwerking ligt in jouw handen: met of zonder gestoffeerde arm, hoge of lage rug, stof of leer, eiken- of notenhout.

Een bank met een stijlvol retro houten frame. Een houten armframe in combinatie met metalen frame in geschuurd chroom of zwart. Verkrijgbaar met gestoffeerde armleggers. Harvink Design Team Details.


Neem contact met ons op voor meer informatie. De bank is verkrijgbaar met of zonder beklede armleuning. Genoemde prijzen gebaseerd op model met beklede armleuning.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Ruime keuze tegen lage prijzen.


Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt! Kijk mee, denk mee, beslis mee. Door het frame juist aan de buitenkant van de bank te plaatsen, lijken de massievere delen van de bank te zweven. Hierdoor oogt het luchtig en is precies te zien hoe het meubel in elkaar zit.


Kenmerkend voor deze collectie is de combinatie van het houten armframe met het metalen onderframe. Harmanus Vink begon toen met zijn meubelfabriek M. Het knoeien van een glas rode wijn of frisdrank kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is echter geen probleem! Eettafels al vanaf € 4- online. De bekleding is voorzien van een ritssluiting. Dit is erg gemakkelijk voor het reinigen en vervangen van de hoes.


Er is ook en bijpassende fauteuil verkrijgbaar. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. De rode draad door de collectie is het retro houten frame welke leverbaar is in Amerikaans notenhout of eiken.


Bekijk de collectie bij Van Til Interieur!

Deze eetstoel heeft een prachtig vormgegeven zichtbaar houten frame in Amerikaans noten of zwart gebeitst eiken. De stoel is verkrijgbaar met open of beklede armleuning. Prachtige kleur hallingdal-blauw nr. Hout is amerikaans notenhout, alu onderstel en uitvoeri. Nieuw harvink splinter grijs leer fauteuil stoel eiken.


Voor een optimaal zitcomfort is de zitting gevuld met koudschuim, die uw lichaam perfect ondersteunt. Dit showroommodel is te bezichtigen in onze showroom in Zeist! Ruim assortiment van verschillende design meubels, bedden en verlichting. Of het nu gaat om een bank, stoel of fauteuil, Meubel Restyle heeft de kennis in huis om alles te stofferen. Wij geven uw meubel een totaal nieuw uiterlijk met een nieuw patroon of zelf ander materiaal.


Binnen deze constructiewijze zijn veel variaties mogelijk: rechttoe rechtaan, plat, rond of ovaal, veren gebogen, gelast of geschroef het is allemaal zichtbaar aan de buitenkant. Dit komt door de rechte lijnen en het zichtbare frame van geschuurd chroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts