donderdag 24 september 2015

Karlsson mr white numbers

Bestel Karlsson Numbers bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 699. Shop Karlsson tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Uitgebreid Karlsson assortiment.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel op Karlsson Mr. Ik vind deze klok ontzettend mooi. Jammer dat ik hem retour moet sturen. Dat de cijfers onleesbaar zijn, dat wist ik al van te voren, maar ook de wijzers zijn slecht te zien.


Het glas spiegelt en daardoor zijn van een afstandje de koperen wijzers slecht te zien. De Mr White serie van Karlsson is een goed afgewerkte serie van verschillenden maten en. Deze hebben namelijk dezelfde kleur als de witte wijzerplaat. Hierdoor krijg je een mooi, stijlvol effect aan jouw muur. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Karlsson mr white numbers

White Numbers JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De cijfers en wijzerplaat hebben een kalme, witte kleur. Bovendien is de Karlsson Mr.


Voor deze gelegenheid is de wandklok is een prachtig koperkleurig jasje gestoken en is hij bovendien voorzien van bijpassende koperkleurige wijzers. De Karlsson wandklok Mister White numbers heeft een prachtig rustig vormgegeven wijzerplaat. De wijzerplaar is een kunststof witte plaat waarbij de cijfers in het plastic zijn gestanst. Deze klassiek ronde wandklok heeft een witte wijzerplaat met cijfers die de uren aangeven.


De wijzers zijn eveneens wit waardoor het geheel zeer rustig voor de ogen is. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Bruin Geniet extra veel van jouw tijd met de Karlsson Mr. White Roman Numbers is tijdelijk uitverkocht. Expo XL › Klokken › Karlsson Mr.


De Mr White wandklokken van Karlsson herken je aan de fijne dunne rand die om de klok heen. Geef je huis wat fonQ met een Karlsson Mr. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop. Voor 17:bestel morgen in huis.


Karlsson mr white numbers

Ontdek een groot aanbod aan Klokken op fonQ. Of zoek gewoon een andere. Die Zeiger und der Rand der Uhr haben dieselbe Farbe, was für einen tollen Kontrast sorgt.


Witte achtergrond met chromen rand. Een stijlvolle en grote wandklok van Karlsson in massief hout. Een klassieker die in elk interieur mooi tot zijn recht komt.


Online te bestellen en gratis geleverd. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts