woensdag 30 september 2015

Buismotor rolluik

Onze adviseur Kevin helpt u graag. Altijd een passende oplossing door maatwerk. Begin nu met besparen van kosten met onze buismotoren. Haal vandaag nog die lichtgewicht voortenten in huis.


Kies uit ruim 2buismotoren voor uw rolluiken en zonwering.

Voor ieder rolluik of zonwering hebben wij een passende rolluikmotor. Ons assortiment omvat buismotoren met verschillende koppelvermogens met of zonder geïntegreerde ontvanger van onder meer Brel, Simu en Somfy. Kwaliteitsproduct met garantie: de Somfy buismotor is, net als alle andere producten van Somfy, een Frans kwaliteitsproduct en heeft een uitgebreide garantie van jaar. Geruisloos je rolluik openen en sluiten: heb je je buismotor vervangen door een Somfy motor, dan sta je versteld van de geruisloosheid waarmee je rolluik open- en dichtgaat.


Ons assortiment van buismotoren voor rolluiken , rolgordijnen en meer Hieronder vind je een overzicht van de verschillende motoren en prijzen. Boven € 10= gratis verzenden Alleen voor verzendingen in Nederland. Een buismotor voor rolluik , zonwering of rolgordijn is een langwerpige elektromotor die zorgt voor een elektrische bediening.


Ze worden geplaatst in de holle as van de rolluik of zonwering.

De buismotor wordt vervolgens gekoppeld met de as door middel van een adapter. Er zijn buismotoren te koop met in een bedrade en draadloze variant. Rolluik motorsets: Rolluik motorsets. Onze rolluik motorsets bestaan uit een buismotor inclusief bijbehorende accessoires: bediening naar keuze, buisaanpassing, motorsteun en stekker. Deze complete sets zijn extra voordelig en bevatten alle toebehoren die u nodig heeft om uw rolluik elektrisch te kunnen bedienen.


Hulp nodig met het bepalen van de juiste buismotor ? Welkom op onze webshop voor rolluik motoren en zonwering onderdelen. Met de buismotoren van Somfy kiest u voor een echt kwaliteitsmerk. Wilt uw uw rolluik , screen of zonwering elektrisch maken of bent u op zoek naar een onderdeel dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoogwaardige oplossing door technische innovaties. Betrouwbare service en onderhoud.


Naast bandopwinders voor rolluiken verkopen we buismotoren van Somfy, Altron en Brel. Somfy afstandsbediening Om uw rolluikmotor te bedienen bieden we u een ruim assortiment zenders en ontvangers van merken zoals Altron, Brel, Control system en Somfy. Een Becker motor heeft tevens nog een optionele functionaliteit, het vergroot de comfort en verlengt de levensduur van uw scherm. Becker buismotoren zijn er voor rolluiken en zonwering. Uitsluitend A-merk kwaliteit, snelle leveringen een 1 betrouwbaar!


Hebt u een handbediend rolluik op een plek waar u liever een elektrisch rolluik zou hebben?

Uw handbediende rolluiken zijn gemakkelijker om te bouwen dan u denkt! Bent u van plan uw handbediende rolluik om te bouwen naar een elektrisch rolluik ? Beste klant, welkom op onze website! Wij wensen u prettige feestdagen. Om te bepalen welk ombouwpakket voor uw rolluik of zonwering geschikt is gebruikt u gemakkelijk onze motor calculator die u hier boven kunt vinden. Alle orders worden normaal.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €- korting bij uw bestelling vanaf euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts