vrijdag 25 september 2015

Xl dienblad

Xl verkrijgbaar vanaf €796. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons unieke assortiment dienbladen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Alle dienbladen vind je op beslist.

Bestel simpel jouw keukengerei online. Een dienblad op poten of een dienblad met klem. Dienbladen zijn onmisbaar in je interieur en in het huishouden. Je gebruikt het namelijk niet alleen als je gasten hebt, maar ook om de leden uit je gezin te bedienen.


Wist je dat je een het ook kunt gebruiken om je meubels te beschermen? In ons assortiment kunt u verschillende keuzes maken in materiaal soorten, maten en kleuren. Voor elke tuinset zijn bijpassende dienbladen , zodat er voor iedere stijl een bijpassend exemplaar is.

Bekijk het volledige aanbod van de dienbladen op onze website. Tevens moeten dienbladen tijdens het serveren van gerechten geen hitte geleiden en als het even kan is een dienblad voorzien van een stevige rand zodat servies en glazen niet simpelweg van het blad kunnen vallen. Daarnaast heeft een dienblad zeker ook een representatieve functie en moet deze zorgen voor stabiliteit in de handen van uw personeel.


Op zoek naar een XLBoom Dienblad ? Flexibel dienblad Butler XL van Woood is gemaakt van eikenhout en heeft een mooie antiekbruine kleur. Dit dienblad is ontzettend flexibel en hierdoor ideaal om over de armleuning van je bank te leggen. Zo hoef je niet meer op te staan!


Handig flexibel dienblad voor over de armleuning van de bank. Geschreven bij Woood Armleuning - Dienblad - Flexibel - Zwart - XL. Wat een geweldig product, glazen blijven goed staan op deze flexibele dienblad en dat allemaal binnen handbereik. En het ziet er nog mooi uit ook. Ideaal plateau voor op een hocker of op tafel.


Het dienblad heeft een stevige structuur en is voorzien van handvaten. Serveer jouw drankjes en hapjes op dit witte dienblad tijdens een feestje. Hij dient daarnaast ook perfect als woonaccessoire.

De bodem van het blad is namelijk een collagelijst voor meerdere foto’s. In totaal kun je in dit dienblad zeven foto’s kwijt van je leukste momenten. XL FLEXIBEL XL Leg dit flexibele dienblad over de armleuning van je bank of stoel. Hierop kun jij je drinken en snack zetten zodat je optimaal van de film kunt genieten. Ontdek de nieuwste mode bij OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooie dienbladen in alle soorten en maten, van klein Small naar groot Large, van melamine en MDF-hout.


De melamine bladen zijn van het merk Ambiente, Ulster Weavers en Nuova Ambiente krijgt steeds meer dienbladen en mokjes in hun assortiment. Extra groot rond metalen dienblad. Als je een grote eettafel hebt mooi voor op tafel of bijvoorbeeld op een dressoir. Zowel in een strak als in een.


In verschillende kleuren en afmetingen bieden wij dienbladen aan. Leuke aankleding voor bijvoorbeeld uw tuinset maar ook heel praktisch. Daarnaast zijn er van het vlechtwerk wicker enkele modellen in verschillende kleurstellingen.


Gebruik het dienblad als onderblad op een tafel of laat het dienblad pronken door er je mooiste decoratie op te presenteren. Dit stoere, vierkante dienblad , gemaakt van hoogwaardig metaal is uitgevoerd in de kleur antiek grijs wat het dienblad een extra stoere uitstraling geeft. Ronde en ovalen dienbladen. Koffieplateaus, dienbladen , bierglasdragers, rond of ovaal, bij XXLhoreca heeft u volop keuze uit een groot assortiment dragers voor de horeca.


Speciaal voor de selfservice horeca zijn de dienbladen gefabriceerd van sterke materialen als melamine, polypropyleen, RVS of hout dat is voorzien van een beschermde coating. Dit flexibele armleuning dienblad XL van het merk Woood is ideaal om een drankje en hapje op te zetten. Het eiken dienblad is flexibel en past hierdoor op ieder formaat armleuning.


Naast dat het dienblad ontzettend praktisch is voor wanneer er geen tafel in de buurt is, staat het ook nog eens mooi als decoratie op de bank. Dit grote metalen dienblad van het merk LABELis een multifunctionele en super handige musthave. Brocante xxl rieten dienblad.


Zo goed als nieuw Ophalen. WOOOD Flexibel XL Dienblad Complete collectie Snel leverbaar 9.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts