woensdag 9 september 2015

Tenco houtcoat zwart 10 liter

Tenco houtcoat zwart 10 liter

De scherpste Prijs van NL. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Door klanten beoordeeld met een 1. Snel thuisbezorgd en zeer goedkoop. Bestel Houtteer Zwart Mat of Glans online!


Waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Bijvoorbeeld met de producten in liter , om daarmee grote oppervlakken te kunnen behandelen. Dit is natuurlijk veel te vinden op bijv. Voordelig online bij Agradi.


Klus artikelen voor lage prijzen. Originele houtcoat - houtteer ZWART is een uitstekend houtbeschermingsmiddel, dringt diep in het hout en beschermt hout tegen weersinvloeden. Tenco Houtcoat prijzen vergelijken. Tevens geschikt om toe te passen op hout wat voorheen behandeld is met teerproducten.


Tenco houtcoat zwart 10 liter

Voor vragen kunt u altijd bellen of mailen. Ook toepasbaar op onbehandeld hout. LET OP: - Houtcoat Zwart voor en tijdens gebruik goed roeren. Niet in direct zonlicht verwerken.


Blik en deksel veel deuken. Wonder dat het blik nog gesloten was. Begonnen in het leveren van teer aan de binnenvaartschippers en carbolineum aan agrariërs en aannemers. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze coating wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van onder andere schuren, schuttingen, loodsen en molens.


Ook te gebruiken op onbehandeld hout. Het karakteristieke uiterlijk blijft behouden na behandeling. Houtteer ( Houtcoat Teerlook) is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van bovengrondse houten objecten.


Deze houtcoat biedt een prima bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. Verbruik: circa 8- Mper liter , afhankelijk van de ondergrond. Op ongeschaafd hout - mper liter Viscositeit 1sec DIN-cup mm (20°C) Gebruiksaanwijzing De ondergrond moet droog en vrij zijn van vet en vuil. Loszittende oude bitumen- of teerlagen verwijderen.


Hecht direct op oude teer- en bitumenlagen. Verpakkingseenheid liter blik. Carboleum is speciaal ontwikkeld voor het conserveren van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen etc.


Bescherming van houten objecten die voorheen zijn behandeld met teer, zoals loodsen, schuren, schuttingen en molens. Is er voor gemaakt en smeer je er ook zo over heen. Ziet er ook uit als oude koolteer, ik vind die zwarte schuren prachtig maar niet bepaald ecologisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts