dinsdag 8 september 2015

Xenos jaloezie

Maak een afspraak via de website. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Ontdek ons unieke assortiment jaloezieën. Vandaag bestel morgen in huis!


Bij Xenos vind je alles om je huis extra sfeervol te maken. Breng eenvoudig kleur of een andere stijl in huis.

Met een paar nieuwe kussens op de bank, een hippe spiegel aan de muur, romantische kaarsen op een plateau of fotolijstjes met jouw mooiste herinneringen lijkt je interieur al compleet anders. Wil je een mooie houten jaloezie kopen? Dan heb je met deze KARWEI horizontale jaloezie prachtige raamdecoratie in je huis hangen.


Door het decoratieve, moderne karakter en de eenvoudige montage een uitstekende koop. Met jaloezieën kun je heel gemakkelijk spelen met licht. Met de stand van de lamellen bepaal je zelf de mate van lichtinval. Zet de jaloezieën helemaal open voor veel licht en kantel de lamellen naar voren of achter voor minder lichtinval.


Je kunt de jaloezieën ook helemaal sluiten.

Of je nu kiest voor aluminium jaloezieën of voor houten jaloezieën : bij Kwantum slaag je altijd! Jaloezieën zijn in iedere ruimte in huis toepasbaar. Met houten jaloezieën creëer je een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Een schitterend product deze jaloezieën gemaakt van bamboe!


Deze bamboe jaloezie met een lamelbreedte van 50mm is de meest verkochte variant en voegt zeker iets toe aan uw interieur. Doordat de lamellen dunner zijn dan de andere houten jaloezieën geeft dit een zeer verfijnde en sfeervolle uitstraling. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Bekijk de categorie hout op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Dit is niet iets van de laatste jaren, jaloezieën zijn al decennia oud.


Toch zijn de jaloezieën van nu heel anders dan de jaloezieën die u een aantal decennia geleden kon kopen. De jaloezie wordt namelijk steeds steviger en makkelijker te bedienen. Scherp geprijsde jaloezieën bestellen bij Topjaloezieën.


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Vind alle soorten jaloezieën bij GAMMA en maak je keuze tussen jaloezieën in standaard maat of op maat gemaakt!

Soorten jaloezieën : van een houten tot kunststof jaloezie. Van de badkamer tot de slaapkamer en woonkamer zijn jaloezieën toepasbaar, alleen werken niet alle materialen even duurzaam in iedere kamer. Verkrijgbaar in vele soorten en maten, zowel aluminium als hout.


Horizontale jaloezieën koop je ook bij Leen Bakker. Vind hier jouw horizontale jaloezie ! Onze jaloezieën zorgen voor een aangename sfeer in iedere kamer van uw huis. Met zijn kantelmechanisme is de zonwering makkelijk te openen en te sluiten. Hierdoor kunt u het licht dat binnenkomt precies naar uw wensen aanpassen en privacy creëren. De warme en luxueuze uitstraling van houten jaloezieën met stoffen ladderbanden of het gestileerde design van aluminium.


Strakke witte jaloezieën of een felle kleur als eyecatcher in uw interieur. Al onze houten jaloezieën worden volledig voor u op maat gemaakt en supersnel geleverd. Onze horizontale houten jaloezieën 25mm breed zorgen voor een heerlijke sfeer in elk interieur.


Houten jaloezieën mm met ladderband is ook een optie, u kunt kiezen uit diverse kleuren. Bestel bij de grootste jaloezieën specialist. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts