woensdag 23 september 2015

Wekker schaapje

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Onze klantenservice helpt u graag. Bel, chat of mail met ons!


Wekkers van alle merken op beslist. De laatste wekkers trends.

Specialistisch advies nodig? Deze analoge Quartz wekker is ideaal voor mensen die licht slapen. Deze heeft een kruipende secondewijzer, wat inhoudt dat deze wekker op het alarm na helemaal stil is.


Ook in het donker is de tijd goed te zien, doordat deze Quartz wekker lichtgevende wijzers heeft. De vierkante wekker is vervaardigd uit plastic en bevat bamboe elementen. Hierdoor zal de digitale wekker zeker niet misstaan op jouw nachtkastje, bureau of aanrecht.


Deze digitale wekker laat zowel tijd als temperatuur zien via een display. Schaap Sam is een leuke gezel voor je kind: de wekker met nachtlampje leert je kindje wanneer hij moet slapen en wanneer hij mag opstaan. Hoe doet Sam het schaapje dat?

Een half uur voordat de wekker gaat verandert de kleur van het scherm naar oranje. Het scherm wordt dan rood. Een alarmklok, of wekker , is niet weg te denken uit de slaapkamer! Ondanks het feit dat steeds meer mensen hun mobiele telefoon als wekker gebruiken, zie je in vrijwel elke slaapkamer ook een gewone wekker staan.


Gebruik je ‘m niet om gewekt te worden, dan wel om ’s nachts in één oogopslag de tijd te kunnen zien! Slaap wekker lampje slaapwekker schaap. Slaapwekker het lampje geeft aan of het schaapje wakker is of slaapt op de ingestelde tijd.


Zo goed als nieuw Ophalen of. Daarbij kan je zelf bepalen wanneer zij jullie mag wakker maken, wauw! Kinderen denken dat de dag begint als je ’s ochtends je ogen opent, en eindigt zodra je in bed kruipt. SAM heeft haar ogen toe, en het scherm licht rood op.


Deze schaapje hebben wij gekocht voor onze derde kin de oudste twee hadden andere slaaptrainers die met veel plezier nog steeds, jaren later, als wekkers worden gebruikt. De bediening van deze slaaptrainer is zo ingewikkel elke keer moet men de gebruiksaanwijzing erbij pakken. De grootste collectie wekkers vind je hier! Op een eenvoudige manier leert hij je kindje wanneer het mag opstaan en wanneer het nog net te vroeg is om mama en papa wakker te maken. Avonds als het tijd is om naar bed te gaan sluit Sam zijn oogjes.


De wekker helpt echt om afspraken te maken met je kind en nog veel belangrijker: je kind weet hoe het goed te doen. Ben je eerder wakker en het schaapje is.

Zazu Sam Slaaptrainer – Kinderwekker Schaap Grijs-wit. Indien je kind de volgende dag wakker wordt en het is nog geen tijd om uit bed te gaan, laat het schaapje zien hoelang het nog duurt. De poes verandert van kleur zodra de ingestelde slaaptijd is gestart. Voor de slaaptijd kan je allerlei kleine spelletjes doen met de wekker , daarna niet meer. Kleuren niet te fel en geluid ook binnen de perken.


Heel blij met dit apparaat en zeker mooie prijs. Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van groot belang. Afhankelijk van de instellingen brandt er een lampje achter één van de plaatjes. Zo weet je kind meteen of het al tijd is om uit bed te komen.


De KidSleep wekker wordt geleverd met extra decoplaatjes voor de wekkerfunctie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts