vrijdag 17 april 2015

Patchouli

Design Ultrasoon Aromaverstuivers, Aromatherapie, Aromadiffusers. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het heeft een stevige, harige stengel, geurige donzige bladeren en witte bloemen. In die tijd werd patchouli veel als parfum gebruikt.


De hippies besprenkelden hun kleding overvloedig met de olie die ze mee terug namen van hun reizen naar India. De latijnse naam van patchouli is pogostemon cablin.

Patchouli is an important ingredient in East Asian incense. Dit parfum is tijdloos en een symbool van vrijhei waardoor het een favoriet parfum is van vele generaties vrouwen, doordat ze elkaar de positieve dingen rondom dit parfum toevertrouwen. Pogostemon cablin effectief bij eczeem, jeuk, jeugdpuistjes, onzuivere vette huid en acne. Dit is de shop om online een nieuwe tas, portemonnee, shawl of armband te kopen.


Wij hebben met zorg een trendy en betaalbaar assortiment tassen en accessoires samengesteld in veel verschillende kleuren en designs. Het woord patchouli roept bij iedereen associaties op, maar de authentieke geur is voor velen toch niet heel bekend. Voor sommigen heeft het een negatieve geurassociatie gekregen door het intensieve gebruik in de jaren zestig, of doet de geur gevoelens van vrijheid en blijheid herleven.


Bovenal heeft patchouli juist een heel luxe en diepe geur. Pure etherische patchouli olie kopen kan via deze website in verschillende hoeveelheden: ml (€195) 1ml (€395) 2ml (€695) 5ml (€1595).

De grootste collectie parfums vind je hier! Parfums tegen de laagste prijzen. De topnoten en hartnoten va ndeze geur zijn houtachtig, met patchouli , vetiver en sandelhout.


De basis is orientaals, met zoete vanille, amber, musk en balsamico. De parfums van Reminiscence zijn als een set sieren onafscheidelijk van elkaar. Mijn geur, al mijn gehele leven lang. Bijna nergens meer te krijgen, complimenten voor bol.


Gratis proefje(s) Beste webwinkel. More health benefits of patchouli essential oil have been discovered and it is now one of the most versatile and celebrated essential oils on the market. De stengel is harig en stevig, terwijl de blaadjes donzig en geurig zijn. De bloemen hebben een wit-paarse kleur.


De bladeren bevatten de typische geur en vandaar uit wordt de patchouli olie gedistilleerd. Bezoek onze website voor meer informatie en productreviews van onze klanten. Patschuli (Pogostemon) ist eine Pflanzengattung in der Familie der Lippenblütengewächse (Lamiaceae). Die bis Arten sind in der Paläotropis weitverbreitet.


De toepassingen van patchouli zijn divers, o. Voor veel mensen zal de geur dan ook doen denken aan de vrijheid en blijheid uit die periode. De top en hartnoten zijn cederhout, patchouli , vetiver en sandelhout. In de basis vinden we vanille, amber, tonkabonen, witte muskus en cumarine.

Daarnaast is er onder andere wat balsem aanwezig en maakt men gebruik van vanille en diverse soorten hout. Lekkere wierook om de liefde mee te ontbranden. Wierook per pakje: pakje van stokjes € 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts