dinsdag 28 april 2015

Karlsson stationsklok 50 cm

Karlsson stationsklok 50 cm

Uw stationsklok koopt u online tegen een scherpe prijs bij Trendykunst! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Stationsklokken tegen lage prijzen. Bestel hier klokken online. Kenmerken en specificaties: R. De behuizing is gemaakt van aluminium en de witte wijzerplaat steekt daar prachtig bij af.


Bovendien contrasteren de zwarte cijfers en wijzers mooi met het wit, zodat de tijd goed af te lezen is. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De wandklok past met zijn neutrale design in elk soort interieur en is daarbij zeer geschikt als kantoorklok. Van speelse kinderklok tot stoere wandklok en van grote wereldklok tot industriële stationsklok.


De zwarte cijfers zijn gemakkelijk te lezen op de grijze wijzerplaat. Kies uit 2producten vanaf € 120. De klok heeft een retro uitstraling. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Karlsson stationsklok 50 cm

Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie. Typisch van de stationsklok is de afwezigheid van cijfers. De cijfers zijn vervangen door zwarte streepjes. Deze typische eigenschappen maken de klok al jarenlang populair!


De stationsklok hoeft niet perse op een station te hangen. Grote en duidelijk leesbare wijzerplaat met doorlopende wijzers dus geen tikkende secondenwijzer. Info over karlsson klok cm. Resultaten van zoekmachines!


Het is een klassieke stationsklok met duidelijk zichtbare wijzerplaat en wijzers. Mede vanwege zijn mooie uiterlijk zal hij in geen enkel huishouden misstaan. Te laat komen is geen optie meer!


Dubbelzijdige stationsklok Met deze flitsende dubbelzijdige stationsklok weet u altijd direct hoe laat het is. Uw huishoudelijke spoorboekje kunt u daarom ook gemakkelijk samen laten lopen met deze witte klok. Uitgevoerd in streepjes of cijfers. Door de verschillende maten en wijzerplaten is er altijd een model die past bij jou in de woonkamer, keuken of slaapkamer.


Verkrijgbaar in verschillende diameters. Van centimeter tot centimeter. Vertrekt de trein al bijna of heb je nog tijd om een kopje koffie te halen? Deze grote, dubbelzijdige klok met wijzers die vooruit lijken te springen, kent natuurlijk iedereen.


Wil je er ook wel zo eentje in jouw woning? Bekijk dan hieronder de mooiste stationsklokken voor in huis. Karlsson staat bekend om de stationsklokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts