donderdag 30 april 2015

Behang kinderkamer stoer

Bekijk het gehele assortiment behang kinderkamer. Of bezoek één van onze winkels. Laat je door Homeinspireren! Kinderkamers Behangen online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Bekijk onze stoere collectie behang kinderkamer en behang babykamer. Het behang voor de kinderkamer mag best een beetje uniek, gek of stoer zijn! Uniek behang voor de kinderkamer ! Vandaar dat wij geen standaard ontwerpen hebben, maar altijd iets unieks. Bij de meeste ontwerpen kan bijvoorbeeld jouw eigen naam worden gedrukt. Dit behang staat ook gaaf in een babykamer.


Bij sloophout is elke plank uniek en heeft het zijn eigen geschiedenis. Het is verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en zwart.

Studio Ditte heeft dit vertaald naar stoer behang. Hiermee geef een jongenskamer een stoere look! De verzendkosten van het behang is € (pakketpost Post-NL). Met ons mooie en bijzondere behang voor de babykamer en kinderkamer kun je alle kanten op.


Ga voor een uniseks kamertje met wolken- of forestbehang, een meisjeskamer met flamingo- of zwanenbehang of een stoere kamer met origami play- en animals partybehang. Kleurgebruik en wanddecoratie vormen een grote basis voor de sfeer in de baby- of kinderkamer. Er is volop keuze in behang , zowel in prints als kleuren. Een goede behangkeuze is afhankelijk van veel factoren. Wil je één muur behangen of meerdere muren?


Een overzicht van onze verschillende kollektie`s behang en fotobehang voor de jongenskamer. Javascript is uitgeschakeld. Zo is het behang eenvoudig aan te brengen doordat je niet de muur maar de banen zelf van lijm voorziet. Vliesbehang is ook nog eens eenvoudig te verwijderen.


Bij het inrichten van de jongenskamer neig je vaak naar de stoere jongens kinderkamer ! En daar is helemaal niks mis mee. Toch ga ik vandaag iets toevoegen aan de “ stoere jongenskamer” Namelijk, lieve details. De mix van stoer met lief is de basis van dit advies.

Groot assortiment kinderbehang van alle bekende behangmerken. Het grootste én voordeligste aanbod kinderbehang, babybehang en tienerbehang online. Lage prijzen en montage mogelijk. Van hip en lief kinderkamer behang tot stoere prints voor op de muur.


Behang kinderkamer : er is zoveel te koop. In dit blog kun je inspiratie opdoen voor origineel. Grote behang collectie voor in de kinderkamer , met merken van Kek Amsterdam, Lilipinso en Klein en stoer.


Hip en stoer behang voor op de kinderkamer. Volgende week begint de meivakantie, het weer zit niet heel erg goed mee. Een mooie optie dus om in huis aan de slag te gaan.


Onze unieke behang panelen kunt u geweldig toepassen om een stoere jongenskamer te maken. Waarom een behang paneel voor de jongenskamer? Super leuk en stoer jongens behang nu online bestellen bij Behangkoopjes. Laagste prijsgarantie en snelle levering!


Jij wilt toch ook de leukste kinderkamer van Nederland? Wij hebben de allerbeste soorten en merken kinderbehang voor je geselecteerd. Zoek je behang voor één wandje, voor een leuk accentt, of juist voor een hele kamer? We hebben alle bekende merken kinderbehang, een heleboel onbekende merken en diverse designerslabels. Het leukste behang voor de kinderkamer vindt u bij kleurmijninterieur.


Kleurrijke schattige wandbekleding voor de baby of peuter kamer. Maar ook stoer of subtiel behang voor de jongenskamer. Voor de meiden is er gedurf gewaagd maar ook rustig en lief behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts