vrijdag 24 april 2015

Fonq logo

Q is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Kan jouw huis wel wat fonQ gebruiken? Naast een groot aanbod voor je interieur vind je ook keuzehulp en inspiratie. Gebruik van deze site, als onderdeel van fonq.


Fonq logo

BV, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt fonQ. The Fonq logo in vector format(svg) and transparent PNG. Het fonQ logo heeft een nieuw tintje gekregen!


Net als de blauwe kleur die plaatst heeft gemaakt voor een warme tint”, zo laat fonQ weten. De webshop gaat de nieuwe huisstijl langzaam maar zeker verder uitbreiden. De website van het bedrijf is inmiddels al oranje gekleur en ook buiten is de nieuwe huisstijl al te bewonderen. Items getoond in dit bestand. Online woonwinkel fonQ beschikt sinds kort over een nieuwe huisstijl.


Het logo van de nummer van de Twinkle1is in het nieuw gestoken, inclusief nieuwe kleur: oranje. Ook de blauwe kleur heeft plaatsgemaakt voor een warme tint’, zo laat fonQ weten. Het hoofdkantoor van fonQ in Utrecht is verdeeld in een kantoor, showroom en magazijn. En dat ziet er allemaal piekfijn uit met de mooiste spullen.


Het magazijn bestaat uit verschillende stellages waarin de producten van fonQ staan gestald. Met verschillende woonaccessoires kan een deel van je persoonlijkheid teruggebracht worden in het interieur. Q is dé woonaccessoires webwinkel met een uiteenlopend assortiment voor in elk huis! Q heeft alles voor de woonkamer, dus ook diverse meubels om de kamer helemaal compleet te maken.


Fonq logo

Bij fonQ vind je alles voor het inrichten van jouw huis. Richt al je kamers in met spullen van fonQ en zelfs voor je tuin heeft fonQ van alles en nog wat. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.


Spellen, puzzles en speelgoed. Logo SVG Vector Check out other logos starting with F ! Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900. Dank voor deze mooie samenwerking! Het komt regelmatig voor dat je met spoed een nieuw apparaat nodig hebt en geen tijd om naar de winkel te gaan. Is je laptop, televisie of je ijskast kapot gegaan en.


Q kleurt warm oranje Op dit moment ondergaat het merk een rebranding en neemt fonQ afscheid van de kleur blauw. Ook het logo heeft een subtiele verandering ondergaan en een meer moderne uitstraling gekregen. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Geen gedoe met stickers of plakletters.


Wij beschikken over de modernste hitech apparatuur om het logo en de tekst, in full colour en zeer hoge resolutie, aan te brengen op de wijzerplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts