donderdag 23 april 2015

Eijffinger bloemen behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bestel jouw favoriete behang eenvoudig online. Bezorgd waar en wanneer jij wilt. Bloemen verstuur je via Greetz.

Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. Wie vrerras jij via Greetz? Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends, nieuwe kleuren, vormen materialen. EIJFFINGER is trendsetter op het gebied van wandbekleding in Nederland.

Bovendien krijg je gratis de bijbehorende lijm erbij geleverd bij aankoop van of meer rollen. Staat uw gewenste artikel of behang collectie er niet bij? Behang met bloemen online kopen? Fleur uw interieur op met behang vol bloemen ! Met uw eigen bloemen behang haalt u een droomtuin vol natuurpracht naar binnen. Populair voor op de meisjeskamer, maar ook volwassenen genieten volop van het bloemenspel.


En een combinatie van de juiste kleuren maakt uw bloemen behang niet tuttig, maar juist fris en hip. Bespaar tot wel via kiesproduct. Daarom behoort dit behang tot één van de populaire stijlen.


Van grote kleurrijke bloemen tot kleine subtiele bloemen. In deze collecties vindt u kleurrijke behangthema’s met bloemen. Kan jouw interieur wel wat extra vrolijkheid gebruiken? Haal dan nu de zomer in huis met het mooie KARWEI bloemen behang. Laat jouw woon- of slaapkamer opbloeien en geniet het hele jaar door van deze gezellige sfeer.


Eijffinger heeft verschillende bloemen collecties ontwikkeld.

Het toonaangevende behangmerk heeft inmiddels meer dan 1collecties uitgebracht. Allemaal stuk voor stuk uniek en verassend. Bij Geonature zit de symmetrie uit de natuur gevangen in stoere en subtiele geometrische dessins.


Voel de Afrikaanse hartslag die weerklinkt in deze eclectische collectie. Het ritme van het continent is gevangen in behang met levendige prints. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang.


Kies dan voor een mooi bloemen behang op de muur. Ben je uitgekeken op het behang of die ene saaie geverfde muur op je slaapkamer dan tover je de kamer met een nieuw bloemen behang binnen een handomdraai om tot een geheel nieuw ruimte. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bloemen behang vintage?


Het behang weerspiegelt de creatieve geesten en hun onuitputbare inspiratiebronnen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts