donderdag 30 april 2015

Onderhoud steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Zet uw tuinmeubels het liefst juist zo open mogelijk neer, zodat wind en zon het hout droog kunnen houden.


Plaats het meubel iets van de gron zodat de wind er doorheen kan. Steigerhouten meubelen hebben onderhoud nodig. Als de meubels nat geregend zijn zal de wind hen snel opdrogen.

Let wel op dat u nooit een nat meubel afdekt. Als je een steigerhouten tafel, salontafel, loungemeubel of bureau hebt gekocht wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat je steigerhouten meubels lang mooi blijven?


Met deze tips voor het onderhoud van steigerhouten meubels moet dat zeker lukken! Het onderhoud van steigerhout stelt op zich niet zoveel voor, al is het natuurlijk wel van belang om hier op de juiste manier mee om te gaan. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat hout een natuurproduct is, waardoor de kans groot is dat het in de tuin gaat werken. Het hout wordt veel gebruikt in de bouw.


Regen, wind en zon geven het hout een uniek karakter.

Optimaal onderhoud van uw steigerhout meubels. Hou er wel rekening mee dat steigerhout onder invloed van het weer kan krimpen en uitzetten. Daardoor krijgen steigerhout meubels hun doorleefde uiterlijk en hun kenmerkende charme. Een goed idee, correct gereedschap en een voorraadje steigerhout. Meer heeft u dus niet nodig om aan de slag te gaan en uw eigen steigerhout meubels te maken.


Deze planken komen vaak direct van de bouwplaats waar ze daadwerkelijk op de steigers zijn gebruikt. Daarom voorzien wij u graag van de nodige tips en adviezen. Want om uw steigerhouten meubel zo mooi mogelijk te houden is goed onderhoud essentieel! Voordat u weet hoe u uw steigerhouten meubel zo goed mogelijk kunt verzorgen, is het belangrijk om te weten wat steigerhout eigenlijk is en hoe deze houtsoort werkt.


Gebruikt steigerhout is hout dat is gebruikt in de bouw, vaak om, zoals de naam al zegt, steigers mee op te bouwen. Ongebruikt steigerhout is nog niet eerder gebruikt en heeft dus ook een andere look dan gebruikt steigerhout. Als het meubel buiten staat is het voldoende om deze keer in de jaar schoon te maken met een sopje van groene zeep en een borstel. Zo reinig je ook de eventuele groene aanslag van je steigerhouten tuinmeubel.


Het steigerhout is vaak gebruikt in de bouw en daardoor blootgesteld aan zonlicht en weersinvloeden. Maar, steigerhout is niet onkwetsbaar en vraagt om onderhoud. Met een paar eenvoudige tips geniet je langer van je steigerhouten meubelen. Hiervoor hoeft u geen extra onderhoud uit te voeren dan de normale schoonmaak.


Af en toe een doekje eroverheen halen is voldoende.

Tip voor het onderhoud van uw steigerhouten binnenmeubelen. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid binnen tussen de en is. Hierdoor zullen de steigerhouten meubelen minder snel scheuren, krimpen en werken. Ook voor gebruik binnenshuis is onderhoud met een laagje beits geen slechte zaak. Beits voor steigerhout is in een groot aantal verschillende kleuren verkrijgbaar.


Meerdere merken maken producten voor het onderhoud van steigerhout , dat hoeft niet altijd een beits te zijn. In het voorjaar de groene aanslag verwijderen met water, een borstel en eventueel wat groene zeep. Onderhoud van een onbehandeld steigerhouten meubel buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts