maandag 20 april 2015

Fotokaars

Fotokaars

Kaars bedrukken met uw persoonlijke foto, tekst, afbeelding of logo op een kaars? Al vanaf kaars maken wij gratis en vrijblijvend een ontwerp. Wij bieden een brede keuze aan fotokaarsen: dik of dun, rond of vierkant, groot of klein, lang of kort, alles is mogelijk. Op deze site kun je ook meer leren over welke soorten kaarsen er zijn, hoe jouw persoonlijke kaars wordt gemaakt en hoe je zelf kaarsen kunt maken. Hier vind u alle projecten die fotokaars tot nu toe al heeft mogen maken voor verschillende opdrachtgevers.


Van tot meerdere kaarsen. Wij bieden een ruime keuze aan fotokaarsen: dik of dun, rond of vierkant, groot of klein, lang of kort, alles is mogelijk. Reviews tot op vandaag nog steeds geen spoor van mijn bestelling dit duurt nu echt wel al lang en nog. U kunt de foto gewoon in het originele formaat uploaden, wi.


Een unieke kaars wil jij toch ook? Je kunt het zelf heel eenvoudig maken. Kies een leuke foto voor op de kaars en je kunt zelf genieten van het leuke plaatje of een. Heeft u, uw foto niet digitaal, dan mag u hem ook naar ons per post sturen.


Fotokaars

CC, Emmen) Zorg in dit geval er wel voor dat u uw foto, tenminste voorziet van uw naam, telefoonnummer en woonplaats. We willen natuurlijk voorkomen, dat het produceren van uw bedrukte wenskaars(en) vertraging oploopt. Op zoek naar een uniek cadeau?


Fotocadeaus zijn persoonlijk en verassend. Maak eenvoudig een cadeau, als basecap, kussen of mok met een leuke foto bij Kruidvat. Maak online echte fotokaarten die je direct per post laat versturen. Fotokaarten maken met je leukste foto? Ontwerp eenvoudig je eigen unieke fotokaars met de online kaarsendesigner.


Fotokaars

Maak hem voor jezelf als aandenken aan een bijzonder moment in je leven, of geef hem cadeau. Een bedrukte kaars is een uniek persoonlijk geschenk, en geschikt voor iedere gelegenheid. Ben je op zoek naar een persoonlijke kaars voor een speciaal moment of bijzonder persoon?


Onze fotokaars is een geschikt cadeau bij vele gelegenheden. Pakket ophalen bij de DHL of DPD Parcelshop in uw woonplaats Indien u als consument niet tevreden bent over de geleverde kaarsen, dan heeft u op grond van de wet Kopen op afstan het recht om deze overeenkomst te ontbinden en de kaarsen binnen dagen retour te sturen. Door de transfer techniek is niets te ingewikkeld en zal ieder detail zichtbaar zijn.


Je hebt dan ook altijd een unieke kaars waarvan er geen tweede in de wereld bestaat. Kies voor een sfeervolle foto kaars of ga voor de Bolsius geurkaarsen. Met een kaars en een föhn maak jij het LEUKSTE cadeau dat je aan je vrienden, familie of kennissen kunt geven! Vorige Artikel van Volgende. Overzicht Kaars met foto, kan elke foto zijn die u maar.


The next video is starting stop. Jij ontwerpt ze namelijk helemaal zelf met je favoriete foto, de naam van de ontvanger of een lieve boodschap. Maar je kunt ook kiezen voor een logo en de kaars inzetten voor zakelijke doeleinden.


Perfect voor iedere gelegenheid dankzij jouw persoonlijke touch. Bedrukking: Kleur: Maak eerst een keuze. Super leuk om te doen met je kindje, zelf kaars bedrukken is nog helemaal niet zo moeilijk als je denkt, binnen no-time heb je een foto op kaars gedrukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts