woensdag 22 april 2015

Ovale spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.

Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


De kleur en de stijl van de spiegel komt tot stand door uw persoonlijke smaak en uw inrichting. Spiegels koop je eenvoudig online bij bol. Ovale spiegel op maat lanzend helder glas mirox vlak en glanzend glassby: unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra.


De mooiste ovale spiegel verkrijgbaar met of zonder facetrand.

Kies je eigen maten met behulp van de spiegel op maat service. Hiermee zijn spiegels op maat geschikt voor gebruik in diverse ruimtes op diverse manieren. Alle spiegels kunnen zowel zelf worden geïnstalleerd met een montageset als door professionals van GLASSby. Een ovale spiegel op maat geeft een traditioneel en klassiek karakter aan je interieur.


De ovale spiegel voor elk interieur Een ovalen spiegel met een onverwacht designelement: een rubberen rand. Nieuw: de ovalen Hub- spiegel van Umbra. De Hub is de ideale spiegel voor ruimten waar veel mensen komen, zoals gangen en toiletten. Dankzij de rubberen rand is hij robuuster dan een normale spiegel en heeft hij een moderne, industrial. Kies bijvoorbeeld voor een ovale of ronde spiegel , een ronde zorgt namelijk voor dat extra beetje flair in de kamer.


Een passpiegel maakt het mogelijk om je gehele outfit te checken voor je de deur uitgaat. Een must have in ieder huis en handig om te zien of je kleren goed bij elkaar passen! Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer.


Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen!

Daher auch im kleinsten Badezimmer einen guten Platz. Für jeden Wohnstil findet man die passende Farbe und Stilrichtung des. Eigen Tekst met Naa€:8- incl. Deze zorgt ervoor dat je je haar goed doet, je netjes scheert en je make-up vlekkeloos aanbrengt.


Wanneer je kiest voor een ovale spiegel , ga je niet alleen voor een functionele maar ook zeker voor een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Ronde en ovale spiegels van Thebalux. Een aanwinst voor de collectie zijn de nieuwe spiegels die we gaan aanbieden.


Dat betreft ronde spiegels , ovale spiegels en rechte spiegels. Ovale en ronde spiegels met ornament, in barok stijl, klassiek gevorm design of modern. Wij houden van spiegels die karakter meegeven aan een interieur.


Brigida is een mooie ovale spiegel , gemaakt in Italië. Deze ovale facet geslepen spiegel heeft een unieke strakke, massief houten, mooie klassieke vormgegeven lijst. U kunt de spiegels online beoordelen en vergelijken, of contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.


Wij zorgen standaard voor een vlotte en voorzichtige bezorging, zodat u de ronde en ovale spiegels zonder problemen online kunt bestellen. Heeft u een vraag over ons assortiment ronde en ovale spiegels ? Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan.


Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts