dinsdag 7 april 2015

Huisnummer stickers kliko

Groot Assortiment Containers. Koop op rekening bij Manutan. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


U gemakkelijk en snel uw huisnummer voor de afvalbak, kliko , container of prullenbak. Bestel je kliko met straat en huisnummer.

Maak je eigen Kliko Sticker , er komt dan jou eigen huisnummer en straatnaam op de Kliko te staan. Deze stickers zijn heel eenvoudig aan te brengen omdat de ondergrond van de kliko al glad is. Je kan deze sticker bestellen voor een 1en voor een 2liter vuil container.


Onze losse plakcijfers zijn van superieure kwaliteit en daardoor dus voor werkelijk van alles toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan een huisnummer op de afval container ( kliko cijfers) of het cijfertje op de brievenbus. Niet meer naar de bouwmarkt voor standaard plakletters of plakcijfers maar online cijfer stickers bestellen bij Stickers en. De afmeting van de kliko stickers is cm. Let op: indien geen kleur geselecteer leveren wij standaard een zwarte variant in het lettertype zoals.


Kliko stickers huisnummer , geschikt voor buitengebruik.

Grote, duidelijke huisnummerstickers die tegen regen, sneeuw en ijs kunnen én die niet direct door zonlicht verkleuren. En huisnummer stickers op uw voordeur! Heeft u geen buitenbrievenbus, maar een deurbrievenbus? Een kliko is vaak saai en lastig te herkennen. Bent u ook klaar met eindeloos zoeken naar de juiste kliko ? Maak het uzelf dan gemakkelijker met de kliko stickers van Happystreet met uw huisnummer.


Het enige dat u hoeft te doen? U kiest het design wat bij u past, geeft het juiste huisnummer door en rekent de. Met deze vinyl huisnummer stickers zult u uw kliko nooit meer kwijtraken. Deze simpele container stickers met nummers zullen uw kliko net wat anders maken dan de rest. Onze sticker zal jaren meegaan, zelfs met het Nederlands weer.


De sticker is op maat en afmeting aan te passen naar uw eigen ideeën. Voor uw oude, lelijke en saaie container hebben wij bij Stickermaster nu zeer mooie en frisse container stickers en kliko stickers. Vuilnisbakken zie je overal in het straatbeeld terug, en in elke woonwijk zijn het dezelfde saaie grijze en lelijke containers.


Kliko huisnummer sticker , gemaakt van hoogwaardig sticker materiaal. Kleurecht, watervast en Uv-bestendig Deze sticker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dat houdt in dat wat op het voorbeeld zwart is, daadwerkelijk sticker is.


Al het overige is weggesneden. Set van stickers met huisnummerWil je een huisnummer extra?

Dat kan, dan kun je hieronder aangeven. Uw huisnummer sticker in het groot op de kliko ! Ook de kliko raakt nog wel eens zoek nadat deze met vele andere afvalcontainers tegelijkertijd geleegd zijn en weer op straat worden teruggezet. Het kan een helse zoektocht zijn als uw afvalcontainer geen duidelijke kenmerken aan de buitenkant heeft.


Een containersticker biedt uitkomst! Reflecterende huisnummer stickers ! Een sticker voor de container met een koe die over een klikocontainer hangt en in het midden jouw huisnummer. In onze shop vind je de leukste stickers voor de afvalcontainer.


Waarom jij je kliko van een paar unieke stickers moet voorzien? Ten eerste omdat container- stickers de saaie grijze afvalbak een veel vriendelijkere uitstraling geven. En er is nog een goede reden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts